Ostalo > Motocikli
Talijan ili japanac
ivanm:
naked, uzmi hondu 900 horneta..
dhorvat:
Definitivno japanac.
Sviđaju mi se Honde (Hornet), ali bi da kupujem čak uzeo i Suzukija (GSF 1250SA K9)
dino gp1:
Japanca bi uzeo sigurno i to najvjerojatnije CBR 600 RR ili čak 1000 RR :frajer:
ivan007:
Cbr 600 RR bez ikakvih dvoumljenja a i kad pogledas da su 600 i 1000 ccm-a tebi,meni i svima osim profi racera isti bolje 600 jbt rega upola manja ali nije ni zbog toga 600 mi ljepsi i sve ostalo je vec receno o njemu :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
2TDottore:
po meni italija........jer kaj se tice tehnologije oni su prvi po tom pitanju.........kvaliteta ovisi o seriji motora na koju naletis i nacin na koji odrzavas motor tak da tu nema pravila........a kaj se tice performansa to je opet stvar ukusa jer talijani su vise okrenuti V2 masinama koja su potpuna suprotnost od R4 japanskih........pa sve ovisi kaj vise volis.........troskovi odrzavanja su malo visi kod talijana ali to je po meni zanemarivo......
velika prednost kod japanaca je ta sta imas u ponudi jako veliki izbor motora za sve klase a to kod talijana nije slucaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju