Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST meet NEDILJA 5.4 u 16:00h na POLJUDU
Shema:
--- Citat: ChRiStIaN - 25 Ožujak, 2009, 15:47:23 ---Eo ak ide neko iz ZGBa ili okolice dolazim i ja :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Bolje pričekati ljeto Kićo...motori se još uvijek sklapaju i nekolicini nisu gotovi...pred početak ljeta bi to trebalo bit gotovo sa većinom...a tada će nas biti solidna brojka...a i ovako nas je bilo prošlu nedjelju 10-ak, i znalo bi povremeno navratiti 2-3...a uzmimo da nam pola jos motori nisu gotovi.
Pa bi mogli organizirati koji laganica meet u ST, pa da dođe ako ima tko voljan iz Zg-a, RI, i ovi iz bliže okolice: MA, ZAdar, Ši itd...
Pa bi se mi mogli jedanput skupit i dogovorit da zapičimo za Zg :icon_thumright:
Shema:
--- Citat: 180fxr - 25 Ožujak, 2009, 19:21:52 ---a meni vxr gotov tek u ponedjeljak... :angry9:
--- Kraj citata ---
Nemojte jos dolazit, pred poečtak petog mjeseca će biti puno bolje, biti će i toplije pa nećete trebai brinuti kad će te se vraćati kroz Gorski kotar...
A kad bi se skupila ekipa iz daljih krajeva, naravno da bi nešto i ispekli na gradela, popili...i bilo bi sve 5...
A za to se treba detaljno sve dogovoriti, da nmebi bilo nesporazuma i sve na prišu. :)
Crni91:
tocno to...pocetak ljeta :headbang:
Utroba-FX:
u nedilju orkansko jugo sa kisom.... :notworthy:
Shema:
--- Citat: Utroba-FX - 25 Ožujak, 2009, 21:48:50 ---u nedilju orkansko jugo sa kisom.... :notworthy:
--- Kraj citata ---
ma jebi ti te prognoye...to ce se 5 puta šprominit do nedilje...nemogu oni tiocno dat prognozu do nedilje da ga jebes
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju