Tehnički kutak > Tuning skutera
boćni nogar aerox
VEPAR:
htio bi ugraditi boćni nogar pa me zanima gdje kupit,koje su cijene,dali ima smisla to ugrađivat jer vidim da bi se plastika trebala rezat i dali ima kad već kupujem onih lošije kvalitete i onih boljih.pozdrav svima :icon_thumright: i hvala na odgovorima :notworthy:
Drnda:
plastiku trebaas rezati, svi su podjednake kvalitete.. mislim da je u hr cijena od 250-300 kn...
DvdAerox:
U yamahi je 192 kune ili 193 :icon_scratch:
dhorvat:
--- Citat: DvdAerox - 24 Ožujak, 2009, 18:26:06 ---U yamahi je 192 kune ili 193 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright:
Čak i manje. Ja je oko 180 platio u Yamahi. Pisalo je na kutiji MBK da je proizvodi (a to je isto) i unutra dobiješ šablonu koju staviš sa unutarnje strane kade (plastika ispod podnice) i unutra si zacrtaš po toj šabloni gdje trebaš odrezati plastiku.
Napraviš par rupa sa šesticom borerom, istrgneš taj komadić van i ostalo doradiš sa turpijom ili nečim. Sve u svemu, nije problem, makar sam i ja mislio da jest :icon_thumright:
VEPAR:
--- Citat: dhorvat - 24 Ožujak, 2009, 18:53:00 ---Potpis :icon_thumright:
Čak i manje. Ja je oko 180 platio u Yamahi. Pisalo je na kutiji MBK da je proizvodi (a to je isto) i unutra dobiješ šablonu koju staviš sa unutarnje strane kade (plastika ispod podnice) i unutra si zacrtaš po toj šabloni gdje trebaš odrezati plastiku.
Napraviš par rupa sa šesticom borerom, istrgneš taj komadić van i ostalo doradiš sa turpijom ili nečim. Sve u svemu, nije problem, makar sam i ja mislio da jest :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
daš mi broj tog dućana ili bar adresu :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju