Tehnički kutak > Tuning skutera
Iridium svjećica sa kratkim navojem
Ghoul:
samo oprez kod platine, mislim da se nemreju nabavit sa rezistorom (Denso barem)...moja W27FSZU je kostala u Veleprometu oko 70 kn
Crazy Kuree:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Ožujak, 2009, 16:35:00 ---u mene to nigdje nema kupiti ni u servisu od pezoa, koliko dodje platina?
--- Kraj citata ---
ja sam plaćo neki 80 kn a iridium je 132 kn, platinum mi trajala 8000 km max imo sam 2 na setupu koji se vrtio na 12000 obrtaja
Drnda:
meni je trenutno super bosna na tt-u vracam nardo i onda bi trebao nabaviti platinu... a zanimljivo meni nema nikakvih simptoma sa svjecicom bez rezistora :dontknow:
a zasto kada je hladan ako je ispod pola gasa, kao da na pola sekunde izgubi kontakt pa ga dobije, osjeca se kao lagano trzanje jer cas uspori pa nastavi normalno...
..::IVKULJA::..:
--- Citat: Ghoul - 24 Ožujak, 2009, 16:37:26 ---samo oprez kod platine, mislim da se nemreju nabavit sa rezistorom (Denso barem)...moja W27FSZU je kostala u Veleprometu oko 70 kn
--- Kraj citata ---
imam ja sa rezistorom ngk br9evx
aprilija top:
imas u auto kresi 138kn ti je svijecica ngk iridium kratki navoj oces 9 7 koju oces imaju to je ona evx il tak nekaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju