Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Madison 150 ne pali
aspirin:
...... i sretni gubitnik je.....
ČOK....
trik koji je upalio je od kolege gun_ridera!!!
A za dodatnu ocijenu, pogodite koliko kosta
čok u brodomerkura??????
..... steta nema bijele boje fonta pa da malo pogadjate....
cijena je 2257 kn... i ne, nisam slucajno napisao dvije dvice u cijenii :redface: :redface: :redface:
Nikon:
pa otidji u yamahe i kupi tamo lool
gun_rider:
oo znam kako ti je...da stvar bude bolja i ja vozim malagutija
meni se ista stvar desila, na misto starog čoka je drugi čok sa kraćom iglom čisto za ukras da popuni rupu da ne vuče zrak. nisan ni tia pitat koliko dođe novi. kad je hladnije kad ga palim stavim ruku na ulaz u airbox i pali ko mina...kad je toplije onda pali normalno bez poklapanja airboxa.
uglavnom, kako se meni čini tebi je čok cilo vrime isključen. moja preporuka ti je da ne diraš ništa da voziš kako je. kad je hladno, znaš kako ga pališ :icon_thumright: i ostavi ga bar 30-ak sekundi da radi malo na leru prije kretanja jer kad mu naglo odvrneš gas guši se.
u svakom slučaju nema onog tandrkanja da ti motor ide u okretaje kad ga tek upališ...bar nešto pozitivno ;D :icon_thumright:
aspirin:
--- Citat: Nikon - 25 Ožujak, 2009, 19:22:56 ---pa otidji u yamahe i kupi tamo lool
--- Kraj citata ---
problem je sta yamaha u splitu nije nikad imala
skutere sa motorom koji je u mome, sta bi znacilo
da bi trebali narucivat posebno cok, a ne vjerujem
da bi u njih ista jeftinije proso....
aspirin:
--- Citat: gun_rider - 25 Ožujak, 2009, 20:35:01 ---oo znam kako ti je...da stvar bude bolja i ja vozim malagutija
meni se ista stvar desila, na misto starog čoka je drugi čok sa kraćom iglom čisto za ukras da popuni rupu da ne vuče zrak. nisan ni tia pitat koliko dođe novi. kad je hladnije kad ga palim stavim ruku na ulaz u airbox i pali ko mina...kad je toplije onda pali normalno bez poklapanja airboxa.
uglavnom, kako se meni čini tebi je čok cilo vrime isključen. moja preporuka ti je da ne diraš ništa da voziš kako je. kad je hladno, znaš kako ga pališ :icon_thumright: i ostavi ga bar 30-ak sekundi da radi malo na leru prije kretanja jer kad mu naglo odvrneš gas guši se.
u svakom slučaju nema onog tandrkanja da ti motor ide u okretaje kad ga tek upališ...bar nešto pozitivno ;D :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Koja je shema sa drugim cokom u tebe??
Da, u mene je izgleda stalno iskljucen...
Kad sam poklopio usis, upalio je ko mina
i nastavio mirno radit...
Nema teorije da placam za novi cok, to je ocito...
Problem je sta ne vidim gdje mi je usis airboxa,
mislio sam mozda napravit neku vrstu rucnog
coka unutar airboxa, sa nekom polugicom ili
zicom ili slicno da viri iz njega....
malo cu bolje pogledat gdje mu je usis....
Hvala puno... kad vidis po gradu crnoga madisona
sa dubrovackom registracijom, zaustavi ga da ti plati pivu! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju