Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
moderatori i administratori
Mr J:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Ožujak, 2009, 18:29:12 ---to mislis na filiplatinovicza? r.e?
--- Kraj citata ---
njih dva su forumske legende i eladio SIGURNO nece dirati u njih... (mozda dati status starosjedioc, legenda, itd...)
dino gp1:
--- Citat: gokiSP - 24 Ožujak, 2009, 17:38:05 ---to je uvijek tako, uvijek se pocme opasno raspravljaz kad je tema modovi... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Po meni takve rasprave treba brisati jer nije bitna statistika... za biti moderator treba biti kreativan... nije bitno koliko netko ima postova i koliko je vremena online :dontknow:... :icon_thumright:
Agil:
jedini pravi razlog da se bude moderator je Mozart - Jagger - Bregovicev razlog - uloviti koju cicu više , bez puno truda.....( dosta o mom skuteru, pričajmo malo o meni kao moderatoru mojskuter.com foruma...)
mene baš nešto i ne ide taj osnovni motiv, zadovoljavam se i redovitim čekovima od Google AdSense i onom Gilerom Fuoco koju sam kao moderator dobio na testiranje i sponzorsku vožnju idućih šest mjeseci...ali neer, neer moj moderatorski kolega u Offtopicu , taj šiša redom i uzduž i poprijeko ravne Slavonije, pa i šire....
ponekad se upitam da li je moja glavna zasluga, prikupljanje i obrada već otprije poznatih saznanja o učincima malossi naljepnice na performanse i ponašanje skutera uistinu bila dovoljna da postanem moderator, da me obasja svjetlost i milost svemogučeg i prepametnog našeg nam administratora, ....da me uzdigne iz mase vas običnih i beznačajnih i podari mi toliku blagodat, privilegije i status koji se u nekim društvima naziva Dalaj - Lama, u nekima Vitez Okruglog Stola, član Politbiroa...a kod nas "visoki dužnosnik foruma"
Kakobilo, crknite od zavisti i jala....djaba vam pusta
želja za brisanjem i ispravljanjem...to ćemo i dalje raditi mi moderatori, a vi ćete odozdo gledati kako se to radi - Quod licet Iovi, non licet bovi....
Drnda:
e agil ti si stvarno probusen ko moj airbox :toothy12: :toothy12: :toothy12:
neer:
--- Citat: Shema - 24 Ožujak, 2009, 18:39:22 ---Da su i sticky teme stave one teme koje su za neku određenu ekipu, županiju, grad i sl.
Npr, svoju temu koju imaju Zadrani, pa ekipa iz Ogulina, Riječani, ekipa iz ST-a pa i "megapopularni"...
Jer kad neko novi dođe npr na forum, i da mu odmah u oči upadne tema u sticky dijelu "ST-ekipa", a momak je iz Splita (govorim bezveze primjer)...
Bilo bi mnogo ljepše i preglednijea, a ionako pola ovih tema što su sad u stickiu u offu nisu vrijedne spomena.
Pozdrav.
--- Kraj citata ---
to je super ideja to sam i namjeravao napraviti samo jbg ima previse sticky tema ali skinit cu ja njih ali bilo bi u redu da se preimenuju teme u nesto normalno npr splitska ekipa ili sta ti ja znam ..ovako nema logike megapopularni ko ce se jos naci medju njima ..samo rjesite imena tema ili da vam ja to sredim samo na pm posaljite ime kakvo da napisem pa pod sticky :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju