Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

moderatori i administratori

<< < (7/15) > >>

neer:
da ali ima modova koji uopce nisu aktivni na forumu ..pa samo da je zamjenit te stare modove novima.osim ako se netko boji da ce sve otici u k... ali vrjeme prolazi dolaze novi stari odose...mora se malo uvest promjene

ChRiStIaN:
Trznica je jako zahtjevna...mislim da i vise nego super radim taj poso, strog, neki bi rekli ufuran, al jebga...shvacam taj posao i odgovornost osobno i pristupam mu objektivno! Ako npr nsiam cijeli dan na forumu navece kad dodem, imam kaj moderirat 20 minuta. Svaki oglas pregledat, poslije pregledavanja izdvajanje oglasa i popravljanje svega...nije to bas lako, al sam sam si izabrao to i radim! I dalje cu radit ko mi kaj god veli, il me volite il mrzite, saljem svima veliku pusu! I nadite mi je dan oglas da nije dobar dok sam ja moderator...kaj?! Nema ga? I mislio sam...

gokiSP:
eto tako je svaki put kad je rijec o modovima...necu vise nista govorit...btw za tebe kiki nisam nista rekao, rekao sam da ne mislim da radis lose nego da bi mozda bilo lakse kad bi bilo vise modova...pusa

Nikon:

--- Citat: neer - 24 Ožujak, 2009, 16:21:44 ---da ali ima modova koji uopce nisu aktivni na forumu ..pa samo da je zamjenit te stare modove novima.osim ako se netko boji da ce sve otici u k... ali vrjeme prolazi dolaze novi stari odose...mora se malo uvest promjene

--- Kraj citata ---

tu se slazem da bi trebalo maknit mini modove sta ih vise nema.. stavit druge i shishaj....

neer:
ali kad se malo pogleda trebao bi bar jos jedan na oglasima..da rjesavate obojica oglase ..ti goki si cest na forumu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju