Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje stage 6 pwk 28

<< < (4/5) > >>

BENNY:
i šta mislite jel bi ga valjalo uzet stavio sam ovu temu iz razloga što sam čuo da su to na Sc i na Sa kopije i da ih je teško uštelat...Jel imo ko kakvih iskustva s tim karbovima..

gokiSP:
kazem ti frend ga ima vec dugo i nikad nikakvih problema i nije bas da se neda nastelat...

Drnda:
opet kaze ima ti hac iskustva sa keihin pwk 28, mislim da ga i prodaje, nije ga tesko ustelati, a odlican je karb... ako namjeravas kupiti, ne uzimaj kopiju tj. s6, nego uzmi pravi keihin...

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Ožujak, 2009, 23:21:36 ---opet kaze ima ti hac iskustva sa keihin pwk 28, mislim da ga i prodaje, nije ga tesko ustelati, a odlican je karb... ako namjeravas kupiti, ne uzimaj kopiju tj. s6, nego uzmi pravi keihin...

--- Kraj citata ---

karb je jako tesko nastelovat,pogotovo taj keihin..al kad se jednom ustela nema se sta dirat,osim ponekad ocistit cijeli karb;)

hac:
s6 pwk su ti tajvanci......dosta ih je teško uštelat,ja na trekkeru imam orginal keihin i to je pjesma za uštelat.imam i jednog tajvanca,izvana su isti ali unutra baš i ne,treba ga malo preradit da bi sve proradilo kak treba.......ja bi ti preporučio da tražiš keihin orginal pwk 28 ili mikuni tm 28 ,nisu baš jeftini ali isplati se uložit malo više novaca u pravu stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju