Ostalo > Foto, video, music...
PAS
replcnt:
uu, neno, doobar, baš je dobar
--- Citat: Crazy Kuree - 23 Ožujak, 2009, 20:29:05 ---jooooj kaki je sladak šta rekle cure hahah ja bi to zapalio :hmh: samo pittbull, rotvajler, doberman, staford i tu i tam njemački ovčar valjaju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa ovo ti je ovčar, samo belgijski, razlika ti je samo boja, pitbull odvratno izgleda, doberman se ubija nakon 4g, stafforda mi frend ima, američkog, rottweiler pojede tele za doručak
neno20:
--- Citat: replcnt - 23 Ožujak, 2009, 22:00:55 ---uu, neno, doobar, baš je dobar
pa ovo ti je ovčar, samo belgijski, razlika ti je samo boja, pitbull odvratno izgleda, doberman se ubija nakon 4g, stafforda mi frend ima, američkog, rottweiler pojede tele za doručak
--- Kraj citata ---
hvala ti prijatelju,samo treba vodit brigu oko njih i svači bi bio super :toothy9:
Crazy Kuree:
a dobro nemore se znat do kej još mali posve a doberman to us priče samo da neka kost raste u glavi
neer:
--- Citat: Shema - 23 Ožujak, 2009, 19:24:55 ---prejeben je
cim uvatim vrimena i volje nabavim pasa pa mu sredim kucicu isprid kuce da je usput cua
jer mi se sve vise sumnjivih likova muti po susjedstvu
--- Kraj citata ---
u pakšu bi ga??? :toothy12: aaaaa
Utroba-FX:
ima sam i ja belgijskog,predobar je pas...al isto tako nisam ga moga drzat iz istog razloga ka i Shema..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju