Tehnički kutak > Tuning skutera

isplativost

(1/6) > >>

lunasaki:
Imam lunu vision 2 i do posla i natrag je više nego dobra. No sad po ljeti mi se javlja potreba da idem na malo dalje destinacije (50-100km).

Da li mi se isplati tunirat Lunu, (1000-2000kn) ili mi je isplativije da polažem za veću kubikažu, (veći troškovi) 

ja bi bio sretan kada bi luna na ravnici išla 85kmh a uzbrdo nekih 50kmh.. to je ok vrijednost

ako mi je ovo prvo isplativo

što preporučujete (ako je moguće odmah one brojevi iz kataloga)

tomof10:
cujes ako imas para bolje je uzet jaci motor vec sredivat lunu!

lunasaki:
istina.. no da li je moguće Lunu natjerati da uzbrdo ide 50 te da troši i dalje samo 3-4 l

dino_sk:

--- Citat: lunasaki - 23 Ožujak, 2009, 15:11:18 ---istina.. no da li je moguće Lunu natjerati da uzbrdo ide 50 te da troši i dalje samo 3-4 l

--- Kraj citata ---
da
kupi kit 800kn i spuh nađes polovan 400-500kn i ostane ti para za karb polovan 19mm nekih 300kn
i ostane ti 400kn da to ustimas sve , a kasnije jos multivar stavis kad  bude para i to ti je to

Mr J:

--- Citat: lunasaki - 23 Ožujak, 2009, 15:11:18 ---istina.. no da li je moguće Lunu natjerati da uzbrdo ide 50 te da troši i dalje samo 3-4 l

--- Kraj citata ---

da bi luna isla brze i bila jaca potrebni su veci okretaji. Veci okretaji podrazumijevaju vise punjenja cilindra benzinom u vremenskom intervalu sto rezultira vecom potrosnjom.
Potrosnju je moguce drzati na nekih 5l/100km

Uvijek je isplativije ici na vecu kubikazu ukoliko ti treba skuter na duze ture.

(s 50ccm ne smijes na autocestu)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju