Općenito > Propisi
kazna bez vozacke
Drnda:
nop nitko nije bio arogantan i tako te sheme... nego me je lik zapisao a sam napravio prekrsaj, ja rekao da mi je prvi put, nemam primanja, ucenik itd. onda je rekao da mi je kazna 1000 kn.. bla bla.. ja pitao jel to sve, on rekao je.. mozes ici...
Mark:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Travanj, 2009, 20:40:43 ---nop nitko nije bio arogantan i tako te sheme... nego me je lik zapisao a sam napravio prekrsaj, ja rekao da mi je prvi put, nemam primanja, ucenik itd. onda je rekao da mi je kazna 1000 kn.. bla bla.. ja pitao jel to sve, on rekao je.. mozes ici...
--- Kraj citata ---
Da, zapisao je sve tvoje podatke i o kojem prekršaju se radi tako da može poslije uručiti prometnom policajcu koji je "ovlašten" za pisanje prekršajnog naloga.
Drnda:
ma dobiti cu B kategoriju sa 8 dana, pa valjda ce mi e smilovati, jer rekao sam tako plavcu ali on mi je napisao kaznu isto... a jbg sta ces sada, ako dodje i kada dodje snaci cu e nekako
shegy:
kolega prije mj dana uhvacen i dobi 5300 kn i juce se zalio na sudu.. priznao da je kriv i da ja mazno motor starcima... i sad ceka daljnje rjesenje!!
skky:
--- Citat: shegy - 02 Travanj, 2009, 11:07:15 ---kolega prije mj dana uhvacen i dobi 5300 kn i juce se zalio na sudu.. priznao da je kriv i da ja mazno motor starcima... i sad ceka daljnje rjesenje!!
--- Kraj citata ---
koliko je prekršaja napravio kad je dobio toliku kaznu?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju