Općenito > Slike i filmovi o skuterima
TGB 303R Black Hawk veky402
Snowrider:
Danas sam malo prčkao po skut i gledao ono crijevo koje vodi iz spuha...probao skinu i skuter ima žešći zvuk ali brzina jednaka...sad kad bi mjenjao spuh kud s otim? Jer to vodi pod sjedalo gdje ima neka kutijica i iz kutijice ide u šasiju! U crijevo nemos puhnut al mos izdahnut.....zasto to uopce sluzi???
PROOF:
povrat plinova...zbog eko normi nekih....
Drnda:
--- Citat: Snowrider - 13 Travanj, 2009, 14:50:11 ---Danas sam malo prčkao po skut i gledao ono crijevo koje vodi iz spuha...probao skinu i skuter ima žešći zvuk ali brzina jednaka...sad kad bi mjenjao spuh kud s otim? Jer to vodi pod sjedalo gdje ima neka kutijica i iz kutijice ide u šasiju! U crijevo nemos puhnut al mos izdahnut.....zasto to uopce sluzi???
--- Kraj citata ---
da povrat plinova, neces dobiti nista ako samo skines to... ja sam skinuo to, rupu na spuhu zatvorio, ali nema razlike,a dok je skinuto i rupa na psuhu, zvuk je brutalan, meni je cak bolje isao, ali nije neka razlika, znaci samo skinuto, da stoji rupa otvorena, ali se cuje kao avion iz 2 svj. rata :laughing7:
Snowrider:
Ma znam skidao sam i vozio....al što bi bilo s tim kad bi uzimao ovakav spuh kao veky ili cak leovince gp??
Drnda:
stavi leo TT i miran, gp je samo sminka, mislim da je po snazi i svemu kao seriski spuh, samo da nema katalizator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju