Sportski kutak > Sve vezano za stunt
TGB 303R 12 O"Clock Bar i Slideri....
RideRR4EveRR:
ako misliš da če te bar spasit nešto u stuntu onda rađe nemoj ni pokušavat stuntat :icon_thumright: :)
vida20:
--- Citat: Snowrider - 21 Ožujak, 2009, 13:19:24 ---E al u tom je stvar....zelio bih stunta ali trta bez bara i slidera....a kako bih ja tu uklapao na skut?=?
--- Kraj citata ---
gle ja dok sam pocinjo stantat prvo je bilo straha(uglavnom jel vozis bicikl na zadnjem znas princip zadnje kocnice) al malo po malo nisam imo nikakav bar ni slidere serijala skuter sf2.. Nema tu neke nauke bar ti nece nis pomoc mislim to niti ne sluzi da bi te spasio od pucanja plastika , slajderi su ok samo ime ti kaze slajd tebi skuter negdje mora past na plastiku il se bar naslonit al nevjerujem da mozes slajder dobro stavit ak ne rezes neku platiku tak da radje pokusas ko ja malo po malo dok ne skupis hrabrosti i za mjesec dana ces se vozit. meni je trebalo 2mj da bas svladam to i dosta trikova.
lol malo sam pretjero s tekstom znam kak je meni nis sta je duze od 2 recenice ne citam lol tak da ubuduce ak cete mi nes objasnjavat po 2 recenice hahah pocne me bolit glava ak puno citam
Snowrider:
Hvala na tekstu..:D
A malo po malo i do neceg cu doc.....a za slidere da moram rezat plastike...jer nemoze proc da nerezem...sad dal mi se isplati ili ne ? Neznam ni sam
te-te-ac:
--- Citat: Snowrider - 22 Ožujak, 2009, 09:40:24 ---Hvala na tekstu..:D
A malo po malo i do neceg cu doc.....a za slidere da moram rezat plastike...jer nemoze proc da nerezem...sad dal mi se isplati ili ne ? Neznam ni sam
--- Kraj citata ---
evo ti procjeni sam :toothy12:
vida20:
Ukratko neisplati se jer ako ti mislis sacuvat plastike rezanje ne dolazi u obzir.A posto si stanter pocetnik radje nemoj.
Neznam jel znas kak ima stunt101 nije moro rezat plastike jer ima kao nekakve usisnike bas na mjestu di je zavario to žebelezo on ima sr.Jednino da i ti tak skemijas kroz neke djelove ak se daju skinut.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju