Tehnički kutak > Tuning skutera

da ga bacim u savu ili jos ima nade?????

<< < (2/2)

roby44:

--- Citat: B.U.R.E - 02 Ožujak, 2007, 19:39:21 ---evo ti jedan savjet prodaj taj motor jer to nabrijavanje 50 ccm je bacanje novaca nikad od toga nista kupi si 150 sr ili 180 sp,koliko love bacis na te glupost auspuh variomat kit itd.. bolje ti je kupit runnera ili sr pa se vozis ko covijek :dontknow:

--- Kraj citata ---

a i to sto kazes...
al buduci da ja nemam vozacku 50ka mi je sve sto mogu imat. a ima i gusta kad peres 125ice  :toothy12:

AeRRox:

--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 19:44:44 ---
--- Citat: B.U.R.E - 02 Ožujak, 2007, 19:39:21 ---evo ti jedan savjet prodaj taj motor jer to nabrijavanje 50 ccm je bacanje novaca nikad od toga nista kupi si 150 sr ili 180 sp,koliko love bacis na te glupost auspuh variomat kit itd.. bolje ti je kupit runnera ili sr pa se vozis ko covijek :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa meni je veca fora kad nabrijana pedesetka prati neki jaci skuter

a i uzmi u obzir da nekima starci ne daju jaci skuter,pa nemaju drugog izbora ili im je jednostavno uzivancija slagat

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

B.U.R.E:
pazi ovo stavim na runnera 180 glavu variomat gljivu diznu bijeli centralni plave na kvacilo i rolice 12.5g i varioma mi prereze crijevo od ulja koje ide u uljnu pumpu i zariba mi klip i cilindar tad sam poludio.imas 50 ccm stavi masinu 180 i vozis i dalje isti motor starci vraga znaju :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: B.U.R.E - 02 Ožujak, 2007, 21:45:52 ---pazi ovo stavim na runnera 180 glavu variomat gljivu diznu bijeli centralni plave na kvacilo i rolice 12.5g i varioma mi prereze crijevo od ulja koje ide u uljnu pumpu i zariba mi klip i cilindar tad sam poludio.imas 50 ccm stavi masinu 180 i vozis i dalje isti motor starci vraga znaju :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nije to baš jeftino ulaganje  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju