Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

najduze ture?

<< < (12/20) > >>

Genesis051:
Zagreb (Lučko, kad skrenem prije nego dođem na naplatne kućice) - Grobnik = 3 h 30 min (+- 5 minuta) sa 50 ccm...

Genesis051:
P.S. starom cestom, naravno...
Ako budeš putoval, pazi na taj "vaš" dio, do Karlovca... Jako puno radnih strojeva, koji izlaze iz polja, i donose zemlju na asfalt... Sam asfalt je u totalnoj banani i uz sav taj pijesak i zemlju, treba biti ekstremno "budan"...
Od Karlovca do Grobnika je solidna magistralna cesta, i bez većih rupa... u dobrom stanju...
bon voyage...

zox:
Iz Opatije do Splita mi je bila najduža tura, neznam točno koliko mi je trebalo, ali nikamo nisam žurio, samo sam se opustio i po malo... ali sa 150 ccm, nije mi se činilo tako dugo... ;D

Genesis051:
Jbt. ja sam razmišljao da to prevalim sa 50 ccm... I zato te molim, da se orijentaciono prisjetiš, koliko te je to vremena "koštalo" i kuda si išao... Ja sam planirao "zavuć" se prema Benkovcu (kroz Islama oba, pa preko Smiljana), i "izać" ponovno na more, pred šibenski most... samo ću ipak pričekat proljeće... dan je duži, ljepše je putovat po dnevnom svjetlu, makar dio puta...
Osobno sam protivnik stavljanja svjetla na masku skuta... A ne na vilicu (da svjetlo  "prati" zavoj)

zox:
Ja sam ti išao sve uz more do tamo, mislim da sam vozio nekih 7 sati, ali sa stankama, sa marendom, sa ćik pauzom, itd...
Išao sam totalno bez brige i pameti, i imao sam u đepu 2000 kn za svaki slučaj, a vratio se doma sa 1300 kn.... benza, hrana i to je to, s tim da sam tamo spavao u vreći na plaži :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju