Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

najduze ture?

<< < (9/20) > >>

Genesis051:
Znam za obavezu   n a j n i ž e   brzine, ali kao da sam vidio na ulazu na autoput(eve) zabranu za motocikl ispod 250 ccm...  Neću tvrdit, sad si mi poljuljao informaciju, pa sam sklon više tebi vjerovat, ali...  ???  ...

r.e.!:

--- Citat: Genesis051 - 29 Rujan, 2006, 00:03:37 ---I ja ću tako..
Kad narastem (čitaj: kupim si nešto preko 50 ccm), krenut ću malo po Hrvatskoj.. tako bi rado do Osijeka... nikad nisam bio tamo... pa se "spustit" u Dubrovnik, ali ne kroz Bosnu, okolo, unutar naših granica... ne da se bojim strane države, nego želim vidjet što više RH...
Najduža sa 50 ccm mi je Zgb i natrag (oko 370 Km, + loco Zg) i Pag i nazad (isti dan, naravno), 300 Km... Rovinj 200 Km...

--- Kraj citata ---

A razmišljaš li o Vespi možda? :hello:

Genesis051:
Ne još... ::)  ali budem li ovdje, dovoljno dugo, sa svima vama... a i s tobom (i njih ostalih par, koji su njeni trajni obožavaoci)  ;D ;D  ...

r.e.!:

--- Citat: Genesis051 - 13 Studeni, 2006, 16:17:20 ---Znam za obavezu   n a j n i ž e   brzine, ali kao da sam vidio na ulazu na autoput(eve) zabranu za motocikl ispod 250 ccm...  Neću tvrdit, sad si mi poljuljao informaciju, pa sam sklon više tebi vjerovat, ali...  ???  ...

--- Kraj citata ---

150 ccm je granica po nekom pravilniku. Još sam čitao da je 60 km/h minimalna dopuštena brzina na autocesti te da na nju ne smiju vozila koja imaju max. brzinu nižu od 80 km/h.

r.e.!:

--- Citat: Genesis051 - 13 Studeni, 2006, 17:10:15 ---Ne još... ::)  ali budem li ovdje, dovoljno dugo, sa svima vama... a i s tobom (i njih ostalih par, koji su njeni trajni obožavaoci)  ;D ;D  ...

--- Kraj citata ---

Mislim da bi ti Vespa popunila prazninu u kubicima a i emotivno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju