Tehnički kutak > Tuning skutera
TT ili ZX
luna500rr:
--- Citat: ZverkO - 26 Ožujak, 2009, 13:41:34 ---Ipak to je JAPANAC!!!!!!za one koji ne znaju!
--- Kraj citata ---
Da postoji cisti japanski skuter, mislim kawasaki 2t i tako, prvi bih ga kupijo tebi je samo karburator japanski i jos neke sitnice ali nesto ti nije uredu mom prijatelju keeway neki slican ko moja luna ali malo u krajnoj brzi a mome je krajnja 75 po satu a jos mi je blokada na spuhu, tebi je bice isto neka blokada ostala jer jednako ubrzajes a malo manje ides od moje lune full orginal samo 4.8 malossi rolice. Nije mi jasno. Mozda je u keeway sat precizniji ili manje mjeri?
ZverkO:
aaaaa znam ja te lune sto idu punu skalu a ja ga obidjem i zatanem da ga pitam hoces u rikverc :icon_biggrin:
na luni ne da laze sat nego strava do 50 smo jednaki a onda samo skala prelece a motor ako ide 60 bog...
Nije da te prozivam samo kazem da sam se trkao sa jednom lunom koja je isla tako 80 al kad smo izasli na pravac ...nema ga :headbang:
Nego ja sam otvarao teme i meni su rekli da ostavim 3.5 rolne...
sad ne znam previse mi se sqt dere al zato povlaci...
Imam fabricke 6g pa mozda pomesam sa ovim 3.5 pa cu videti...
I ja cu najverovatnije 4.8 videcu jos..
Imas neki video od lune?
luna500rr:
sad cu stavit rr-a a dotad nema snimanja :toothy3:
moja luna nije puno presla niti trosi puno a opere oliver city, keeway matrix i pedu shark u ubrzanju samo peda bjezi krajnom. Sat svima isto prikaziva, osim na oliveru jer je pukla sajla i vlasnik pokvarijo oni mehanizam u tocku. Ali svejedno ide dobro. :headbang:
4.8 je optimalna gramaza za lunu i oliver city negdje 2003.-2004. Mislim da je isto i kod keewaya.
Nemam video imas pun youtube kineza koji mjere 80. Najslicniji luni vision1 je kingwy yarox. Mislim da se prodaje u poljskoj ili makedoniji ali je skroz isti kao luna. Imas par videa di odblokirani idu 80 po svom satu sa svojim rolicama.
prestala je kisa mozda snimim stogod?
ZverkO:
ja sad krecem po moj i idem se malo vozati snimak kacim veceras na ovu temu!
do veceras papa... :hello:
animatrix:
moja luna serijala ide 70-75, jebeno sporo ubrzava ali zato uhvati to i drzi... vozio sam i iza i pored frenda s autom i kaze da mu pokazuje 75, tako da je full tocan.. barem moj.. ima frend baotiana koji ide 75 na ravnome pa ga ja sa 65 obilazim :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju