Tehnički kutak > Tuning skutera
TT ili ZX
Chamo:
a kakav je onaj od malossija auspuh, pitam jer je tu u sesvetama u benconyu osto samo jedan i to zamislite za yamahu. :headbang: :dontknow: :laughing9: :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: ;D :) 8) :toothy10: :laughing11: :laughing1: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7: :angry9: :binkybaby: :dontknow:
rolly:
Malossi mhr replica..košta ko da je od zlata,priča se svašta o njoj međutim sve priče završavaju kad se stavi na skuter..običan base auspuh odličan za original mašine i one sa base kitevima(inače to je kopija gianellijevog reversa i arrowa extreme,zapravo to su isti auspusi samo što je gianelli najjeftiniji i po meni najbolji),paprena cijena koju ima replica je samo iz razloga što na prigušivaču piše malossi,besmisleno je davat 200+ eura za ime proizvođača
Chamo:
da slažem se,al ovaj bi bio neš jeftiniji jer je zadnji osto, a kakav je taj gianelli i di imma u ZG za pogledat ili kupit
rolly:
Neznam ti za zg..al imaju ti ga u zg na masu mjesta za kupit sigurno
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: Chamo - 20 Ožujak, 2009, 20:55:01 ---ma problem je utome kaj bi ja još na ljeto stavio neki kit da povećam zapreminu na 70ccm, pa neznbam jel bolji TT ili ZX, al definitivno LeoVince jer svi kažu da su najbolji.
--- Kraj citata ---
a onda kolko ja znam ti nebi baš bio dobar niti jedan, ako misliš stavljat 70ccm...vjerovatno ti bi bilo bolje kupiti neki otvoreniji...a ako si zapeo za Leo Vince imaš od njih spuh "70"
btw, TT i ZX su identični po performansama....imate testove u FAQ nekih spuhova, pa pogledajte
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju