Općenito > Propisi

kazna za tablicu

<< < (3/8) > >>

sven_vx:

--- Citat: ivan007 - 19 Ožujak, 2009, 17:50:17 ---a da li vi koji nemate vozacku bjezite policajcu sa motorom (bmw)  :blowjob1:

--- Kraj citata ---
imam vozacku za a1,ali opet koda je i nemam...gle ak me pitaju kaj je sa tablicom reci cu da je bila takva kad sam uzo motor i bok...

180fxr:

--- Citat: ivan007 - 19 Ožujak, 2009, 17:50:17 ---a da li vi koji nemate vozacku bjezite policajcu sa motorom (bmw)  :blowjob1:

--- Kraj citata ---

Bjezimo..samo lijepo medu neke stupice il po livadi i da vidis kak staje...  :frajer:

Chupsy:
sve se bojim da je i jedan od vas sposoban pobijeć...

a i da si sposoban moraš imat savršeno ispravan motor, jer sa razvaljenim selenima, ćelavim gumama i propišalim amortizerima nema smisla

dino_sk:

--- Citat: Chupsy - 19 Ožujak, 2009, 18:48:10 ---sve se bojim da je i jedan od vas sposoban pobijeć...

--- Kraj citata ---
fxr sa svojim sp-om mene jedva pratio niz kremic a ja bio na 50-tki , a da pobjegne onom na bmw-u  ::) ::)
nemoguca misija  :toothy12: :toothy12:

Shema:

--- Citat: 180fxr - 19 Ožujak, 2009, 17:55:18 ---Bjezimo..samo lijepo medu neke stupice il po livadi i da vidis kak staje...  :frajer:

--- Kraj citata ---

Da si u Trogiru teško bi se usudio bižat dežurnom policajcu na BMW-u, koji patrolira samo po Trogiru, ako mu ne staneš baca te sa motora. Ni a ni b, nego baca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju