Općenito > Trgovine

Kako objasniti ovo? Kymco

(1/4) > >>

djurdic:
Kupiš kao na akciji Kymco...odeš doma sretan jer si dobijo najbolju moguću cijenu za skuter kojeg si kupio,
pohvališ se frendovima da si dobio sve moguće rabate i da ti je prodavač izašao maksimalno u susret jer
po njegovom na tom skuteru nema ni 5% zarade, i onda dobiješ od frenda link na kojem je cjenik Kymca sa
rabatima za dilere gdje na mom skuteru stoji uz akcijske popuste da diler zaradi punih 16%!!! Intresantno je
to da uvoznik to čak onak bahato stavlja na svoj sajt...kaj vi velite?

K.O.L.A.K:

--- Citat: djurdic - 19 Ožujak, 2009, 11:34:54 ---Kupiš kao na akciji Kymco...odeš doma sretan jer si dobijo najbolju moguću cijenu za skuter kojeg si kupio,
pohvališ se frendovima da si dobio sve moguće rabate i da ti je prodavač izašao maksimalno u susret jer
po njegovom na tom skuteru nema ni 5% zarade, i onda dobiješ od frenda link na kojem je cjenik Kymca sa
rabatima za dilere gdje na mom skuteru stoji uz akcijske popuste da diler zaradi punih 16%!!! Intresantno je
to da uvoznik to čak onak bahato stavlja na svoj sajt...kaj vi velite?

--- Kraj citata ---

gle ja imam servis ovlasteni za kymco i derbi...i znam da po motorima dealeri imaju od 8-13%...sa time da je prijevoz i nulti servis na teret dealera....neznam gdje si ti vidio 16%

pOha:
znate onu poznatu iz Gitak TV:

"Koga boli ku**c!!!"

Pa i ti ljudi trebaju nekako zaradit  :icon_biggrin:

djurdic:
Nasao sam na njihovoj internet stranici taj podatak o 16% samo sto kako vidim su taj cjenik zamjenili nekim drugim.Evo slike
http://www.imagesforme.com/show.php/413132_Kymco.jpg

Nikon:
pa sta bi ti da on uzme 2%

on ima troskova i kur*u za pokrit... a pogotovo place radnika.. nisi mi jasan  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju