Tehnički kutak > Tuning skutera

ditech remen

<< < (3/6) > >>

Mrle Mrki:
otprilike ga promjenis nakon 10 000km, bilo bi preporucljivo.

Chupsy:
ja bi ko iskusan mogo reći neke intervale ali one se razlikuju od makine do makine

recimo suzuki mašina ide bez beda 10 tisuća, piaggio ide 10000 ali remen bude u kur*u i nije baš preporučljivo prelazit više kilometara, ja neznam jesu to ove nove serije remena u kur*u ili kaj

minareli ide fest dugo sa istim remenom ali se i on otanji, ako je original yamaha otanji se ali neće puknut

Dar?a:
motor ima cca 25000 km,ja sam 3 vlasnik,onaj koji mijenja dijelove  :) Promijenil sam kuplung lamele,rolice,remen,potisnik variomata.Trebal bi jos zupcanik paljenja,ima lufta . Rolice koje su unutra imaju 300km voznje.Narucio ih prek e-baya za mizernih 8funti. Jel ima ko ideju za bolje zarulje,ove slbo svijetle,jako slabo po noci

Mrle Mrki:
to su ti aprilia svijetla, nema koristi od njih po mrklom mraku.  :angry7:

igor.sb:

--- Citat: Darča - 20 Ožujak, 2009, 18:11:00 ---motor ima cca 25000 km,ja sam 3 vlasnik,onaj koji mijenja dijelove  :) Promijenil sam kuplung lamele,rolice,remen,potisnik variomata.Trebal bi jos zupcanik paljenja,ima lufta . Rolice koje su unutra imaju 300km voznje.Narucio ih prek e-baya za mizernih 8funti. Jel ima ko ideju za bolje zarulje,ove slbo svijetle,jako slabo po noci

--- Kraj citata ---

??? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju