Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

moguci susret forumasa?

(1/5) > >>

Drnda:
idem u bjelovar, te u kutjevacke podrume i na neki stocni sajam, uglavnom, spavamo u nekom rekreacijskom centru kukavica, nekih 20 km od bjelovara prema daruvaru
krecemo 27.3, a vracamo se najvjerojatnije 29 kasno navecer
zanima me ima li tko u blizini da se upoznamo.. neznam kakvi ce nam biti planovi za predavanja i ostale skolske gluposti (ionako cu cijelo vrijeme biti polupijan, ili mortus hehe)
pa bih htio ako je netko blizu da se susretnemo, mozda cemo ici i prema vinkovcima, ali za to nisam posve siguran...ako netko je za, dam mu broj moba...

Brla:
ako ideš na gudovački sajam koji je sljedeći vikend možda se vidimo jer ekipa iz razreda i ja idemo na motorima  :)

Drnda:

--- Citat: Brla - 18 Ožujak, 2009, 22:18:05 ---ako ideš na gudovački sajam koji je sljedeći vikend možda se vidimo jer ekipa iz razreda i ja idemo na motorima  :)

--- Kraj citata ---
da idem na taj, hehe super, tako brz odgovor... mozda se onda cak i provozam  :laughing7: :laughing7:

Brla:
samo ako rješiš neke ćevape  :toothy9: a zbog toga i idemo dolje :D

Drnda:
nevjerujem ja da cu uspjeti na 2 noge izaci iz busa.... :laughing11: :laughing11:  bankrotirati cu na prvoj benzinskoj zbog alkohola...
ma valjda ce se naci nesto love za cevape...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju