Tehnički kutak > Tuning skutera
variomat-dizanje remena...
dino_sk:
moj i da oce nemoze ni mm vise gore :frajer:
kristijanSR70:
--- Citat: 3alfa3 - 18 Ožujak, 2009, 17:06:18 ---Onda bi isao barem 130 da dize do kraja ;D
--- Kraj citata ---
stojim iza onoga sta sam napisao :)
SlowRider:
--- Citat: kristijanSR70 - 18 Ožujak, 2009, 15:44:27 ---meni fali 7,5 mm do vrha pa ide 100km/h...
--- Kraj citata ---
Znaci sa prstenom na bolcni variomata ide nekih 90
kristijanSR70:
neznam lik mi je stavio prvi prsten na bolcnu i s njom mi je vrtio 65 km/h i nisam prošo tehnički a onda sam ošo kod drugog i stavio je drugu i iso je 49-51km/h...
e ja sam markerom na multivcar obiljezio i točno fali tih 7,5 mm do kraja a isto tako sam nabavio od Hac-a ventilvar koji se točno isto ispolirao sve do 7.5 mm od kraja....remen je normalno 16.5 x 747 i ide 100 otkad mi je Hac pomogo oko spuha jer je bio sjeb....i hac mi je reko da mogu dobit još nekih 5 km/h ako bude dizo skroz do vrha.....
tu su sad u pitanju role koje su ne gotove nego ono preprelagane....... :toothy10:
dhorvat:
Multivara ne možeš dobit do vrha jer će se razletit :icon_biggrin:
izvadi ga van i drži ga u ruci zajedno sa bolcnom i ventilatorom, te ga okreni da ventilator bude prema dolje i nakon toga će ti vario skliznuti do kraja i onda pogledaj do kuda će ti doći klizači kad bi remen bio na vrhu :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju