Općenito > Generalno o skuterima
Brutalnost Prometne Policije
sven_vx:
--- Citat: Mrle Mrki - 18 Ožujak, 2009, 21:34:51 ---legendarno, ma samo nogu iza ispruzis na tablicu i prekrijes ju i vozi
--- Kraj citata ---
zasto pruzit nogu kada jednostavno izbljedis slova na tablici i bok...po danu se nis ne vidi osim hrv grba,a po mraku kada su svjetla uperena u zadnji kraj motora samo blijesti bijelo nis se ne vidi...
Rossi:
sramota...ista takva policija je i u Tuzli vjerujete mi .....isti takvi debili ovdje kao stite nas....zato ova malo krupnija riba ....momci koji vozaju bijesna auta,motore....kad ih zastavljaju ili samo prodju ili stanu pa kazu mrsh u ...p.....m...sta hoces i ode...ovi i kad zapisu ..posalju tuzbu...tuziteljstvo zna ko su ali nesmiju nista....jer zna sta ce biti poslije....bila je takva situacija piso sam jednom kad su dosli pa obirili momcima motore....momci naklepali najmanje 20 policajaca ....jer jbg...ljudi su prije lijepo a policija nasa djubrad eh onda su okrenuli ljudi stranicu pa sad i oni ne j ....policiju ..niti staju ...niti sta slicno.....evo jedna prica ..mene zaustavlja sa skuterom 23:05 kaze proslo 23:00 nesmijse vozit...a ja 300 metara od zgrade...reko evo tu zivim poso kuci ...on meni ma djabe evo tebi kazna ...ok pisi...zustavlja njegov kolega dipa na hondi cbr crnoj koji je kroz ulicu sirine mozda 2 metra...i duzine 500 m...odozdo doletio sa nekih 200...zustavalja i momak staje...ovak lik nabildan ono jbg ima ga sigurno 130 kila brat bratu...kaze policajac dokumente....momak kaze nemam nista ...sta hoces...kaze licnu...ovaj nema...saobracajnu ...nemam....ime ,prezime...nedam....sta hoces zoharu jedan....policajci ostavili mene i gledaju u njega...tip im govori sta hocete m....vam j......i pali motor ....prva ,druga na zadnjem ode lik....oni se pogledase i nastavise pisat meni kaznu.....eto kakva je policija .....eh zato im je sad gore 10 puta...niko ih ne sisa ...rade ljudi sta hoce....gamad jedna korumpirana
..::IVKULJA::..:
sacekas istog murijaka u mraku i ubijes boga palicom i cim god stignes,pa cev vidit dal ce podnjet prijavu protiv tebe... jer zna da te ispizdio u stanici bez razloga i ti si mu istom mjerom vratio ;)
dhorvat:
I sad nek mi netko kaže da je ovo pravda i zakon. Nažalost, ni kod nas se nebi čudio da se ovakvo neš desi :angry7:
Tomma:
car...heheh
A gle ovog cara,i ovog papka od drota hahahahahahaahaah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju