Tehnički kutak > Tuning skutera

veličina dizni

<< < (2/9) > >>

Po?etnik:
mislis zbog navoja? svakako na taj karb ide m6

gumy:
de početnik ajd se suzdrži pisat gluposti po ovom djelu foruma, če dečko kupit pogrešne dizne.

na dell 19 i 21 karb idu M5 dizne, na serijskom airboxu nemaš šta tražiti preko 80 dizne, ovisno o tipu igle, provjeri točno koji je model karba pa ćemo moći više reći..

gokiSP:

--- Citat: Početnik - 19 Ožujak, 2009, 12:23:33 ---mislis zbog navoja? svakako na taj karb ide m6

--- Kraj citata ---

pa jel ti cujes sebe? prvo pises da nije bitno koji je navoj a sad kad si nasao na netu koja dizna ide onda si napisao da svakako ide m6 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Po?etnik:
procito na netu? lol pa imam dellorto 21 .. i znam s kojim diznama sam stelo karb... i da karb ima m5 ili m6 diznu nije to vazno nego promjer rupe u dizni...

--- Citat: gumy - 19 Ožujak, 2009, 12:39:25 ---de početnik ajd se suzdrži pisat gluposti po ovom djelu foruma, če dečko kupit pogrešne dizne.

na dell 19 i 21 karb idu M5 dizne, na serijskom airboxu nemaš šta tražiti preko 80 dizne, ovisno o tipu igle, provjeri točno koji je model karba pa ćemo moći više reći..

--- Kraj citata ---

m5 dizne? jesi siguran? ne bih reko.. usput, ima iglu w16 sa 4 utora za seger

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Početnik - 19 Ožujak, 2009, 12:45:04 ---procito na netu? lol pa imam dellorto 21 .. i znam s kojim diznama sam stelo karb... i da karb ima m5 ili m6 diznu nije to vazno nego promjer rupe u dizni...

m5 dizne? jesi siguran? ne bih reko.. usput, ima iglu w16 sa 4 utora za seger

--- Kraj citata ---

boga mi joka de ne lupetaj... gumeni je fino napiso koje dizne idu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju