Tehnički kutak > Styling skutera

sređen ZX

<< < (4/6) > >>

Sugar:
ubuduce ovakve radove detaljnije slikajte postupke i objasnite detaljno pa cemo stavljat gore u fakju

BiVeR:

--- Citat: roby44 - 01 Ožujak, 2007, 19:52:01 ---
--- Citat: BiVeR - 01 Ožujak, 2007, 19:20:30 ---ma neda mi se kupovat kad ti ja imam neku slabu bušilicu za 80 kn kaj nebi taj nastavak ni pokrenula a kamoli skinula farbu s nećeg...

--- Kraj citata ---

aha, mislis na busilicu  ;D tu ti ne mogu pomoc, i ja sam posudio  :laughing7:
imam samo akumulatorsku al to je slabo...

--- Kraj citata ---
ok onda mi samo daj nastavke pa bum još nekog žico bušilicu, a budem ja fotko poliranje mojih djelova detaljno pa pošaljem...

Aleksandar:
ja sma u njemackoj sad u munchenu...nakupovao alata za 380 €  :notworthy: :notworthy: deda öasti malo  :drunken_smilie: :drunken_smilie:

takoder kupio malu AKU busilicu ,ona najmanja dzepna...kak mi je fora  ;D...a dovoljno jaka da mos zasarafit i odsarafit sve kaj oces...ja probo ju najjace s prstima zaustavit nema boga ni ne usporis ju  :icon_thumright:

a ti biveru,imam ti ja bosch busilicu na struju,na 22.000 okretaja s evrti pa radi kaj oces s njom  :icon_biggrin:...bmw lik i webber neki dan ispred moje kuce polirali spuhove s njomj i super je ispalo....ak bus htio javi se na icq pa dodi pa ti sredimmo zx

ProDriverGT(TGB):
Na koju foru ti je samo pala obujmica ta sa topa nije mi jasno...

robert:
jesi li pogledao od kad je ova tema i kad je napisan zadnji odgovor.....? :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju