Tehnički kutak > Blokade

skidanje blokade na Adly-ju

(1/2) > >>

bojan:
dal mi neko može reći kak da odpustim tu maticu, na koju se stran odpušta?

dal treba imati kakav posebni alat?

radi se o ovome motoru

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

SlowRider:
Matica sa radilice? U lijevu stranu se otpusta. Kompresor ili zablokirati onaj crni zupcanik iza variomata.
Koliko se vidi na slikama, variomat je blokiran, treba skinuti prsten sa bolcne variomata.

Drnda:
nemora biti u lijevo, meni je na tgbu u desnu stranu se odvijala, pogledaj meni je pisalo na tome ventilatoru strelica i koji je smjer jer sam ja prvo zatezao dok nisam skuzio...btw. to se ti raskrvario malo ha?

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 17 Ožujak, 2009, 23:59:33 ---nemora biti u lijevo, meni je na tgbu u desnu stranu se odvijala, pogledaj meni je pisalo na tome ventilatoru strelica i koji je smjer jer sam ja prvo zatezao dok nisam skuzio...btw. to se ti raskrvario malo ha?

--- Kraj citata ---

Ova masina izgleda kao kopija minarellija, tako da bi prije moglo biti u lijevu stranu.

bojan:
evo konačno sam uspel odpustiti maticu, išla je na lijevu stranu.

nemam taj pištolj na zrak pa sam s druge strane zablokiral magnet i tak odpustil maticu.

skinul sam ja taj komad s radilice ali ne kužim kaj sad s njim napraviti, taj dio je iz jednog komada, dal se mora dati drugi istokariti samo bez ovog zadebljanja?

evo slike kak izgleda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju