Općenito > Oprema
Kupih rukavice u Magnetixu
Mr J:
Evo bas danas popizdio jer sam skurio CDI na skuteru, otisao i kupio rukavice u magnetixu!
Uzeo sam HIT-AIR S2 http://www.magnetix.hr/hit-air.htm i mogu reci da su savrsene! Kao da su izlivene na ruku, odnosno uopce i ne primjecujem da ih imam...
Govedja koza + carbon, ima cak i prozirni dio za sat, tako da se uvijek moze vidjeti koliko je sati a ne da morate skidati rukavicu da vidite... Kontrola i uporaba prstiju i ruku uopce nisu smanjeni...
Uglavnom, rukavice dodju 499,00kn - 10% za cash = 450,00 kn!
Probao sam ih na zongshenu i mogu reci da vrijede svake lipe!
StreetRunner:
vidi šta se ti lipo opremaš.Prvo je opremio skuter pa sad sebe.Koja tebe banka sponzorira :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9:
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 01 Ožujak, 2007, 14:26:20 ---vidi šta se ti lipo opremaš.Prvo je opremio skuter pa sad sebe.Koja tebe banka sponzorira :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ehhhh... Nisam dva vikenda isao van... :laughing7: :laughing7:
mrcina:
nego si riješio status cdi
blueRun:
--- Citat: Mr J - 01 Ožujak, 2007, 15:01:04 ---
--- Citat: StreetRunner - 01 Ožujak, 2007, 14:26:20 ---vidi šta se ti lipo opremaš.Prvo je opremio skuter pa sad sebe.Koja tebe banka sponzorira :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ehhhh... Nisam dva vikenda isao van... :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Je li te vata kriza? Ja san jedan petak bija u emezette i kupija kožne rukavice za motor na sniženju(99kn :toothy10:)i sa ostatkon love san se dobro mina. Zato ljudi tražite niske cijene :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju