Tehnički kutak > Styling skutera

Savjet na kraju !!

<< < (2/4) > >>

kristijanSR70:
to ti je traka sta ide oko prozora kad se farba i slično ja sam radio s njom i sve ok...probo sam sa drugim trakama sa izolir trakom i nevalja jednostavno vpovuče negdje komadić boje a ova bude ok.....

RimSo:

--- Citat: kristijanSR70 - 17 Ožujak, 2009, 17:05:33 ---to ti je traka sta ide oko prozora kad se farba i slično ja sam radio s njom i sve ok...probo sam sa drugim trakama sa izolir trakom i nevalja jednostavno vpovuče negdje komadić boje a ova bude ok.....

--- Kraj citata ---

Aha..znači to moram tražit..

I još jedno pitanje..da li se špric kit nanosi po cijeloj plastici koja se farba..kako sam skontao nanosi se prije primera... :toothy3:

Mrle Mrki:
nanosi se poslije primera, mozes i cijele plastike prec sa spric kitom ili samo na mjestima di je kitano. preporucam preko cijelih plastika.

RimSo:

--- Citat: Mrle Mrki - 18 Ožujak, 2009, 09:58:58 ---nanosi se poslije primera, mozes i cijele plastike prec sa spric kitom ili samo na mjestima di je kitano. preporucam preko cijelih plastika.

--- Kraj citata ---

Hvala.. :icon_thumright: :icon_thumright:

benelli:
krep trakom to izoliras to ti je ona papirnata a za undrtail http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15594.0 :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju