Tehnički kutak > Styling skutera
Savjet na kraju !!
kristijanSR70:
to ti je traka sta ide oko prozora kad se farba i slično ja sam radio s njom i sve ok...probo sam sa drugim trakama sa izolir trakom i nevalja jednostavno vpovuče negdje komadić boje a ova bude ok.....
RimSo:
--- Citat: kristijanSR70 - 17 Ožujak, 2009, 17:05:33 ---to ti je traka sta ide oko prozora kad se farba i slično ja sam radio s njom i sve ok...probo sam sa drugim trakama sa izolir trakom i nevalja jednostavno vpovuče negdje komadić boje a ova bude ok.....
--- Kraj citata ---
Aha..znači to moram tražit..
I još jedno pitanje..da li se špric kit nanosi po cijeloj plastici koja se farba..kako sam skontao nanosi se prije primera... :toothy3:
Mrle Mrki:
nanosi se poslije primera, mozes i cijele plastike prec sa spric kitom ili samo na mjestima di je kitano. preporucam preko cijelih plastika.
RimSo:
--- Citat: Mrle Mrki - 18 Ožujak, 2009, 09:58:58 ---nanosi se poslije primera, mozes i cijele plastike prec sa spric kitom ili samo na mjestima di je kitano. preporucam preko cijelih plastika.
--- Kraj citata ---
Hvala.. :icon_thumright: :icon_thumright:
benelli:
krep trakom to izoliras to ti je ona papirnata a za undrtail http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=15594.0 :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju