Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR Replica na moj setup....ajmo malo info

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: Losinj - 16 Ožujak, 2009, 21:53:27 ---bude kakve razlike?

jel sta nije s6 malo slabiji od yasuni r :dontknow:

--- Kraj citata ---

Malo je slabiji. A i Yasuni R je mozda malo pitomiji nego sto bi replika htjela. Ali ne vjerujem da ti se isplati prodavat pa kupovat neki jaci, ali ako se odlucis na to, onda recimo Polini Forrace ili Nardo/Shot ili Stage6PRO. Polini je najkvalitetniji od ta 3 spuha

Losinj:
mislim vec kad imam povoljno kit,zanima me dal bu razlike na relaciji malossi sport-----mhr replica buduci da je spuh kakav je

dino gp1:
Trebalo bi biti razlike ali ne velike... kada bi stavio spuh tipa nardo bi osjetio pravu razliku :icon_thumright:

Losinj:
ma razmisljam se malo da uzemem taj kit i ljepo slozim skuter i prodam,dopizdil mi jednostavno a i bacil me u duboki trosak.....ima zainteresiranih? :drunken_smilie:

Losinj:

--- Citat: dino gp1 - 16 Ožujak, 2009, 22:00:49 ---Trebalo bi biti razlike ali ne velike... kada bi stavio spuh tipa nardo bi osjetio pravu razliku :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

a jel se splati uzet pa se vozit na ovoj s6 spuljii neko vreme dok neskupim za nardo/shot,jel smeta ako vozim na ovome slabijemu pa onda poslje roknem ovo jace....neznam kolko bi se vozio na s6 pa zato pitam dal smeta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju