Općenito > Generalno o skuterima
Generic XOR 125
ivan007:
--- Citat: sven_sp180 - 17 Ožujak, 2009, 12:14:16 ---ivanovskuter ide sasvim solidno... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hehe hvala sven :icon_thumright: ma ide skuter dosta bolje od 50-ica on ide 90 ali mu je ubrzanje bolje neg ovi od 50ccm-a nabrijanih jel on ima 8ks dok ovi 50ccm-a se svi krecu oko 3-4ks i kupio sam 125 bas upravo radi tih pi*darija nabrijavanja i takvih stvari jer se nekuzim u to pa bolje da nista nediram :icon_tongue:
crnoproro?anstvo:
dobro ti je čovjek napisao: uzmi si tu 125-icu i nećeš se morati jebati sa tuningom 50-ice koji nije po zakonu i doći će te puno jeftinije ta 125-ica
MAST3r_77:
--- Citat: Tigar92 - 16 Ožujak, 2009, 20:44:39 ---Malo sam gledao ovaj skuter u dućanu danas. Košta kakvih 11 tisuća kuna, nešto malo manje. Ne izgleda loše. Da li možda netko zna kolika mu je maksimalna brzina i kakva je mogućnost tuninga?
--- Kraj citata ---
ima buraz... 90 km/h, s kuceljom zakon.. ne treba ti kit, lijepo skuter ide, malo mjesta za nge jedino po meni (ona plastika sa strane mi smeta neznam kak vama :dontknow:)
ugl.. dobis stvarno ok skuter za tih 11 soma.. :icon_thumright:
breva:
Skut je fakat ok ja ga vozim treću sezonu i do sada su mi jedini trošak bile 3 litre ulja od koih sam danas stavio treću tj.danas sam projenio ulje. Pila ide 90 kmh i više ti i ne treba za po gradu,tako da ga preporučujem bez ikakvih problema, potrošnja je do 4 litree i to kad ga cjediš a ja sam ga dobio ispod 2 litre ali je to bilo onak ko penzić.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju