Općenito > Generalno o skuterima
SpeedFight 2-šta mislite
StreetRunner:
evo xovako.Priojatelj mi prodaje Peugota SF2,priša je 50000 km ali stavljen mu je novi kit(Top Performances),radilica(nova) i još par djelova a ima i auspuh(TP).Plastike su mu skinute jer ih priprema za pituranje a motor neradi jer triba prominit neki čok(molin objasnite i ovo s čokom).On ga sad prodaje za 2900 kn.E sad ja biga kupio i priuredio ga za stunt,sad isplati li se recite mi vi :notworthy: :glasses9: :frajer:
Mr J:
--- Citat: StreetRunner - 28 Veljača, 2007, 19:33:56 ---evo xovako.Priojatelj mi prodaje Peugota SF2,priša je 50000 km ali stavljen mu je novi kit(Top Performances),radilica(nova) i još par djelova a ima i auspuh(TP).Plastike su mu skinute jer ih priprema za pituranje a motor neradi jer triba prominit neki čok(molin objasnite i ovo s čokom).On ga sad prodaje za 2900 kn.E sad ja biga kupio i priuredio ga za stunt,sad isplati li se recite mi vi :notworthy: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
Ako su lezajevi, radilica i kit novi onda nema sta, jer je to zapravo cijela masina... LOL!
Sada je drugo pitanje u kakvom su stanju ostali dijelovi...
Chok je na karbu i potreban je samo pri paljenju na nizim temperaturama...
Cijena je odlicna ako je sve u redu...
StreetRunner:
a prvo mu je na 50k km bloka i onda se on bacija na servis ali meni je najbitniji za stunt tako da meni plastike nisu važne a možda mi se bude dalo pa ih i ja sam opituran.Još ću ja njega pomno pogledat posebno mašinu
ivanm:
to je sitna lova, isplati se.. komplet čok za 19 frgazer kod benceka je 150 kn..
probaj samo da nije rama iskrivljena..
StreetRunner:
ma vozio sam ga ja dok je radio i iša je odlično,ima je i taj auspuh od TP ali ja san sa svojom serijalom uvik bija brži od njega.Ali pošto ja mislin stuntat s njim dobar mi je svaki skuterčić :glasses9: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju