Općenito > Propisi
nova tablica?
sven_vx:
imam par pitanja vezanih za izradnju nove tablice!
naci mislio sam napravit novu tablicu po narudzbi i sad me zanima kako da to napravim?!posto imam staru tablicu(naci nije izgubljena)nego bi htio napravit novu sa brojevma i slovima po narudzbi...jel se moraju radit novi papiri?posto u njima pise broj reg oznake motora!?ako netko zna neka napise tu postupak...hvala :headbang:
ChRiStIaN:
"slucajno" ju izgubis...netko ti ju ukrade.... :icon_biggrin:
sven_vx:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:06:52 ---"slucajno" ju izgubis...netko ti ju ukrade.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma lako ja nju skinem i bacim ili spremim negdje... :toothy12:
3alfa3:
--- Citat: ChRiStIaN - 16 Ožujak, 2009, 19:06:52 ---"slucajno" ju izgubis...netko ti ju ukrade.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zasto tako? Pa moze se to kulturno obavit. Treba valjda odjavit vozilo, predat tablice, narucit nove (treba i nova prometna)...
NAjbolje da zove MUP pa pita za postupak
Keky.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2009, 19:08:47 ---Zasto tako? Pa moze se to kulturno obavit. Treba valjda odjavit vozilo, predat tablice, narucit nove (treba i nova prometna)...
NAjbolje da zove MUP pa pita za postupak
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
jer ako kao igubiš tablicu, oni ti prave istu takvu nakon što podneseš prijavu da je izgubljena. ovo odjavi i traži tablicu sa brojem kojim želiš, a to podnosiš prijavu u mup-u (350-400 kn), i naravno ide i nova prometna. nazovi njih i raspitaj se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju