Tehnički kutak > Tuning skutera

Koje ulje 4t (VXR) ?

<< < (4/4)

b_l_a_c_k:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Ožujak, 2009, 19:24:02 ---Durablend 10W-40 NIJE sinteticko ulje nego polusint

http://www.valvoline.hr/proizvodi.asp?pID=15&id=9

--- Kraj citata ---

ok sta vices odmah (NIJE)... na kutiji pise syntetic...nigdje ne pise ono semi-syntetic (polusintetsko)... ja ne sipam to sto si mi dao link..nego sipam Dura blend al za 4T motore automobila jer se koda nas u bih tesko moze naci..kod nas gdje god udjes u trgovinu prvo ti nude inu

Poggiali:
super, idem ja nalit onda castrol magnatec kaj mi ostalo od kosilice  :toothy12:

efz:
Poggi odi ti fino u ducan, kupi suncokretovo, sam si reko da su sva masna, i ovo je  ;D

3alfa3:

--- Citat: b_l_a_c_k - 16 Ožujak, 2009, 19:52:50 ---ok sta vices odmah (NIJE)... na kutiji pise syntetic...nigdje ne pise ono semi-syntetic (polusintetsko)... ja ne sipam to sto si mi dao link..nego sipam Dura blend al za 4T motore automobila jer se koda nas u bih tesko moze naci..kod nas gdje god udjes u trgovinu prvo ti nude inu

--- Kraj citata ---

Jedna rijec pisana velikim slovima se ne moze nazvat vikanjem. Htio sam naglasit rijec bez gubitka vremena na boldanje.

A sto se ulja tice, ni to za aute durablend 10W40 nije sintetsko nego polusintetsko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju