Općenito > Trgovine

Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE

<< < (14/47) > >>

ivanm:
taj NTN ležaj nebi nikada smontirao na radilicu, evo moj serijski nrg ima 10000 km i već ti ležaji imaju dosta lufta a vožen je samo zadnje 2 tisuće km sa kitom prije toga sve serijala..
sa istim setupom sam sa skf ležajima sa čeličnim kavezom odvezo 10 000 km sa kitom i još nisu imali lufta..
NTN su dobri za nešto drugo, ali za radilicu ne..
ugrađuju ih tvornički radi cijene a i full serijala će izdržat s njima 2 godine koliko je garancija..

dhorvat:

--- Citat: lageros-zg - 02 Studeni, 2009, 07:18:59 ---Kako je ovih dana bilo nekih promijena na forumu, pobrisalo mi je zadnji post, pa ga ponavljam.

!!!!!AKCIJA!!!!!

Ležaj dimenzija 20x52x12 od NTN-a (čelični kavez) po cijeni od 35,06 Kn/kom
(za Piaggio/Peugeot radilice 50ccm)

Akcija traje do isteka zaliha

Anđelko
Lageros d.o.o.

--- Kraj citata ---

Ček pa kaj je Piaggio ležaj toliko skuplji od minarellija? Znam da je veći malo, ali Koyo C3 sam platio za minarellija oko 32 kune komad i drži već preko 30000 km na kitu  :dontknow:

lageros-zg:
@ivanm@:
ja se slažem sa tobom, no kako danas ljudi gledaju na svaku kunu, dobro je ponuditi i nešto jeftinije, a ovi ležajevi će također dobro raditi na normalnim radilicama koje se ne "nabrijavaju", odnosno onome tko skuter vozi samo da ga vozi radi manjih troškova.
Isto tako, otkrio sam ovaj isti ležaj od NTN-a, ali da je Made in Japan i tek kada se riješim ove sadašnje zalihe, onda ću naručiti ove japanske (skuplji su oko 2 Kn od ovoga). Jer koliko se sjećam, neko vrijeme je ovdje bila velika potražnja za ovim "Made in Japan" ležajevima, no očito si nitko od trgovaca nije dao truda da ih i pronađe. Ja sam ih uspio "iskopati", s time da sam još uz to morao kupiti i još 3 oznake istih dimenzija, da bih otkrio koja je ona "prava".
No, kako god, uvijek ću imati barem 3 ponude za ovu dimenziju ležaja, 2 od SKF-a (poliamid i čelik) i 1 od NTN-a (čelik)(jer je NTN ipak jeftiniji za 20-ak Kn po komadu u odnosu na SKF)

@dhorvat@
Da, taj ležaj je skuplji, jer je posebna serija i nije standardan po katalozima, dok je za minarelija to ipak "običan" ležaj standardnih dimenzija i gotovo je u svakom katalogu, a i proizvodne serije su daleko veće u odnosu na Piaggio, jer se ugrađuje još na neke druge aplikacije, a ne samo na skutere.

ivanm:
japanski su bolji, meni je prozujio tek na 20 000 km, i to nakon 10 000 km s kitom..
sve je to još daleko od skf, al može proći..

domagoy 46:
pozdrav ekipa.....
meni bi trebali lezaji i semerinzi od prednje felge za aeroxa god 02/03 hitno bi mi to trebalo pa ako netko zna tko mi to moze naruciti ili tko moze naruciti nek mi se javi..hvala  :headbang: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju