Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
lageros-zg:
PROBLEM ZVAN POŠTA!
U zadnje vrijeme ima velikih problema kod slanja robe poštom. Naime, prije već 2 tjedna sam poslao robu za Metković i još nije došla, a poslao sam je još "vrlo žurno" i platio skuplje, jer sam se nadao da će na taj način stići kamo treba već drugi dan... no.... kako stvari stoje, roba još nije stigla, čovjek je već vjerojatno kupio ležaje negdje drugdje, a ja morao inkasirati manjak za izgubljenu robu.
Pitam ove u pošti, oni pojma nemaju što da rade, niti gdje je paket. Mašem im onim listićem potvrde kada je roba poslana i kamo, ali pakezu ni traga ni glasa.
Prije 3 dana sam robu slao u Jastrebarsko, što je u susjedstvu kako bi se reklo, no roba je stigla tek treći dan.
Pa ovim putem se ispričavam čovjeku iz Metkovića, a svima vama drugima napominjem da tko zna kako će i kada stizati paketi prilikom slanja poštom.
To je svakako najbitnije za one koji žele robu drugi dan, to ne mogu garantirati da će se ostvariti, a HP expres neki puta neće preuzeti robu u određeno doba dana, a još k tome je i duplo skuplji od normalnog slanja poštom.
Naravno, neću odustati od slanja poštom, ali bitno je da znate kakva je situacija i toplo se nadam da će to opet doći u normalu u vrlo kratkom roku, jer ipak, sezona dvokotača je već u jeku.
Pozdrav
Anđelko
seba:
ja sam danas kupio u Lagerosu lezajeve i semringe i mogu rec da je cijena super :icon_thumright: :icon_thumright:
da usporedim-duplo jefitnije nego na scooter attacku
fatal1ty:
U utorak bi trebao doći popodne po set ležajeva 20*47*14 i set 20*52*12,te semeringe za navedene blokove,dali ima na lageru sve to ?
lageros-zg:
--- Citat: seba - 10 Travanj, 2009, 23:48:55 ---ja sam danas kupio u Lagerosu lezajeve i semringe i mogu rec da je cijena super :icon_thumright: :icon_thumright:
da usporedim-duplo jefitnije nego na scooter attacku
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Hvala!
Ako bude nekih stvari koje si zamišljam, možda bude i još povoljnije :)
lageros-zg:
--- Citat: fatal1ty - 12 Travanj, 2009, 17:06:00 ---U utorak bi trebao doći popodne po set ležajeva 20*47*14 i set 20*52*12,te semeringe za navedene blokove,dali ima na lageru sve to ?
--- Kraj citata ---
Ma ima sve! (opširnije sam ti poslao na PM, da tu puno ne davim nekim detaljima i ne uzimam previše prostora)
No svakako mi još javi točne modele i skutera i koje su radilice, za svaki slučaj, da provjerim neke stvari koje sam slagao, pa samo radi neke moje provjere, a radi još sigurnije i kvalitetnije, te brže informacije i ponude...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju