Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
steeef:
ja sam se naugrađival tih NTN japan ležajeva i ni jedan mi još nije proružil..dogodilo se sa onim bugarskima i oni kbc korea krvavi (to treba odma čupat van ako kit ide gore :P )
i jednom zbog debalansa radilice,zacvikali odma nakon 200m vožnje..(toe ono dok slažeš a neko ti gleda svaku kunu pa je stara radilica dobra makar i nije :P )
ili npr ideja da se polovni ležajevi ugrade radi koje kune uštede :P
ivanm:
hehhe. stare ležaje nazad xD.. sa KBC ležajima ja nisam nikad imao problema. član kos3 je s njima napravio 17000km od toga 10000 sa replicom i yasuni R, navtravao je to na 10500-11000 i često odvalio veću kilometražu sa full gasom iz zagorja do zg i kad smo ih skinuli sve je bilo ok, niš oštećeno itd, stavljal je novu radilicu al i ovo je još moglo ić.
ja sam svoje vozio oko 5000km sa polini sportom turpijanim i isto yasuni R i sve je 5 bilo.
i ima još 10-ak skutera na koje sam stavljao gus kiteve na serijala ostatak bloka (svi imaju KBC korea lagere) i nijedan još nije proružil..
mislim da to nisu loši lageri, već ovosi na kaj naletiš.
steeef:
frendu su na corsi zružili..svakih 5 hiljada jedan set :)
pa smo uzeli novu radilicu i ntn set.
moguće da su lošiji..dok na serijali njegovom burazu nisu i još masa skutera tak..nisu svi loši al ja bi ih preventivno čupal da sebi slažem kit.
u servisu se ti kbc korea ugrađuju i isto nisu ni jedni zružili..
al je bilo bisera koi su 4500km vozili s blokadom na variomatu (otvoriš deklo i vidiš pol variomata matirano od remena a pol sjajno polirano from dućan i zub od remena haha) i ležajevi šrotaju..neko je skinu blokadu na spuhu a na variu ne :P
i tak jedno 2 komada..
srke nove sigurno 5 komada ove godine s kilometražom između 20 i 24tkm i par runnera..
Grale:
Eto neki se jebu za 50 kn pa bi stavili stare lezaje,i to ne iz svojeg bloka još ::)
Na 3 nove srke od frendova koji imaju 13-16 tkm začudo ni jedna nema ni najmanjeg lufta...
Znači samo ntn ima za piaggio,ni koyo ležaja više nema?
Bogme jesu za 20-tak posto poskupili,bili su ntn lezaji i corteco semerinzi 200 i sitno kn na ljeto...
Al nije to tak strašno sad,ne mjenjas to svaki drugi dan...
steeef:
kolko koštali da koštali uvijek budem uzel taj set ntn/corteco nego bilo kaj drugo jbg..
tak i ostalo,jer dok sam znal na nečem gledat da prođem jeftinije e onda sam vrlo brzo na tom istom prošel 5x skuplje :icon_biggrin:
mada su mi na jednoj srki nakon jedne sezone s drEvom otišli ti seriski kbc ležajevi..imali su nekih 12 iljada ako se ne varam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju