Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
Ridi77:
Ja sam dobio sa stage6 hpc radilicu iglicasti i stavil sam ga posto je po izgledu isti malosii
Grale:
--- Citat: Ceki21 - 31 Prosinac, 2012, 19:02:08 ---a jel ima popusta za nas na lezajeve (poliamid + corteco) ? :D
--- Kraj citata ---
Da,odgovoril sam ti gore već...
20% i kes placanje,naravno moraš reć da s popustom uzimas,nebu ti ga čovjek sam ponudil :P
lageros-zg:
--- Citat: Ceki21 - 31 Prosinac, 2012, 19:02:08 ---a jel ima popusta za nas na lezajeve (poliamid + corteco) ? :D
--- Kraj citata ---
Popust je još uvijek aktualana i dok sam ja tu/tamo, tako će i biti :headbang:
Jedino, nema više poliamida, već samo i isključivo NTN Japanski s 8 kuglica, a koji je (po mom mišljenju, kao i još dosta ljudi, od kojih i ivana isto ako)
najbolja opcija zbog svoje konstrukcije izvedbe samog ležaja.
A inače, poliamid je sad isključivo bugarski i ljudi ga ne žele kupovati, ali kako sam i rekao, ovaj japanski se pokazao kao izvrstan i sada samo njega "furam"
Na žalost, cijene su išle gore (i kako sam čuo da će ići još... sunce im i globalizaciji i problemima) i sve skupa za 50ccma (ili kit) piaggio je sad 245,00 Kn cca s popustom (2 ležaja i 2 corteco vitonska simeringa).
Ali s obzirom da ovaj japanski NTN ležaj uokolo košta cca 175,00 Kn/1komad, onda mislim da je ovo dosta prihvatljivo i kvalitetno
Ceki21:
koja je sifra tog lezaja ?
lageros-zg:
--- Citat: Ceki21 - 31 Prosinac, 2012, 20:11:34 ---koja je sifra tog lezaja ?
--- Kraj citata ---
SC04A50CS24PX1/3AS
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju