Općenito > Trgovine
Ležajevi / Simerinzi / LOCTITE
fatal1ty:
yep, em ide u vodene pumpe na piaggiu, em ide meni na cagivi :toothy9:...mislim taj semering inače košta 15tak kuna, nije valjda to neki problem nabavit.
točna oznaka je kao šta sam napisao : corteco 8x16x10 BADUO , znam jer sam ga morao nabaviti sa drugog izvora ali neću reklamirat konkurenciju :laughing7:
lageros-zg:
8x16x10/11 BASLSFX67 (Corteco br. 12013990) = 17,50 Kn/1kom
8x16x10 BADUO (Corteco br. 12000570) = 14,00 Kn/1kom
Dakle, radi se o različitim simerinzima i ima oba, s time da je naglasak na prvoj varijanti, s obzirom da ova druga nije niti tražena roba (1-2 čovjeka godišnje)
ivanm:
znači ovaj gornji paše i na cagivu mito..
lageros-zg:
--- Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2011, 08:36:11 ---znači ovaj gornji paše i na cagivu mito..
--- Kraj citata ---
Postoje oba simeringa, a po logici bi onaj gore trebao pasati, jer mislim da mu ta povišena dupla usna ne bi trebala smetati,
a i osobnog sam mišljenja da je taj i bolji u odnosu na ovoga dolje, s obzirom da je konstrukcijski takav.
fatal1ty:
Ovako imam pitanje...znači do kojeg promjera simmering efektivno brtvi ?
Tipa, bezveze govorim, osovina je promjera 12mm a unutarnji nazivni promjer simmeringa isto tako 12mm...dali će simmering brtviti recimo i na promjeru 11,9mm i dal ima neka određena brojka do koje simmering dobro brtvi. Primjetio sam da iako je simmering promjera kao i osovina on se malo raširi kada dođe na osovinu , naravno to je normalno i mora tako biti. Ali eto zanima me točan podatak ako on postoji uopće.U nekoj literaturi koju ja imam nisam uspio naći taj podatak, pa me zanima dali se tu uopće dopušta neka tolerancija u kojoj i dalje ima brtvljenja bez obzira šta je promjer osovine/vratila manji nego nazivni simmeringa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju