Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (20/55) > >>

melkiot:

--- Citat: roby44 - 09 Ožujak, 2007, 13:30:13 ---
--- Citat: melkiot - 09 Ožujak, 2007, 13:27:30 ---
--- Citat: Mr J - 09 Ožujak, 2007, 13:07:37 ---Ne mozes ocekivati puno od 4t 50ccm skutera

Ima ubrzanje bolje od baotiana, nesto kao ventura 4t

--- Kraj citata ---

jos samo jedno pitanje,dali se mjenjanjem auspuha na 4T motori moze dobiti bolje ubrzanje ili krajnja brzina?

--- Kraj citata ---

ne!  stavis variomat, tvrđe federe, postelas frgic i dosta ces dobit.

--- Kraj citata ---

federe čega?

Mr J:
Opruge kvacila, da se malo uspije razvrtiti prije nego krene - time ce mu i start biti bolji...

melkiot:

--- Citat: Mr J - 09 Ožujak, 2007, 14:57:05 ---Opruge kvacila, da se malo uspije razvrtiti prije nego krene - time ce mu i start biti bolji...

--- Kraj citata ---

e hvala stari...to cu se jos raspitati sa nekim majstorom...sad cim auto popravim (sljedeci tjedan),prodajem ga i kupujem motor..jedva cekam, sad da jos malo zatopli vrijeme i to je to.  :laughing11:

mrcina:
evo da i ja dodam nešto, bio sam danas tamo kod maria odnio mu iskaznicu i vidio lunu 50 2t i lunu 50 4t te zongshena 50 4t

sad malo o 2t skutu sličan genericu od robia 44 po obliku samo sličan jer je je robi44 svog generica pojačao.
malo sam ga vozio ali nisam osjetio nešto što sam očekivao od 2t 50ccm skuta a to je da pršti snagom, možda zbog moje konstitucije ili ne ipak me ima više od 100 kg i vozim jači skut 125ccm pa sam možda i zbog toga razočaran.
skut lijepo zgleda pa ču o tome malo a o mašini nek piše mr j koji ga je valjda više vozio od mene ali da če mene na brdo otpeljati bez problema hoče isprobano.

4t 50 luna teretni skuter zašto ,pa jednostavno vidite na dvije slike, rupa pod guzicom za integralku,rupa ispred nogu za novce,mob i nešto što trebate a napred košara koju uspoređujemo košarom na guvernalu bicikla.kruh, mlijeko, sok, voda sve to stane i još ima zatezače da roba ne poispada na cestu za vožnje.
motor bolji od tzv.baotianovog i čak malo bolja ciklistika, još stavite iza kufer od 26 litara i imate transportni skuter sa pozamašnom litražom prostora za prijevoz robe.mjesta pod nogama ima puno jer ima ravnu podnicu na koju možete smjestiti kašetu pive ili vode.
 4t 50 ccm zongshen o njemu neču ništa reči jer je to skut koji več poznajemo pod imenom baotian pa neču pametovati ali imao bih rezerve jer u kini taj model proizvode i sastavljaju mnoge firme pa i zongshen koji bi možda i bio kvalitetniji od ostalih verzija baotiana.

tokliko od mene mr j, robi nadopunite ako sam što falia ili nešto krivo napisa.
pozdrav.

StreetRunner:
ma neman šta nadopunit.Ti bi moga pisat testove za moto klub.Pitaj dedicu šta misli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju