Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
Punisher:
Definitivno je skuter prava prilika, svaka čast :notworthy:
melkiot:
--- Citat: Punisher - 09 Ožujak, 2007, 10:48:24 ---Definitivno je skuter prava prilika, svaka čast :notworthy:
--- Kraj citata ---
evo,odluka je pala na Lunu....zato jer meni treba skuter kojim cu bez problema proci 15 km u jednom smjeru,a da je potrosnja mala...zato odabir ide na Lunu,a jos je i 4T
2T bih uzeo da mi treba motor za voznju po ljetu, ono za dosadivanje posljepodne i kratke voznjice po okolici...
mislim,glupo mi je uzeti rabljenog 2T i onda na njega puknut kit, pa da mi motor svakih 10km crkava...ako me razumijete...
a za novog 2T nemam para....
zato cu lunu uzeti ,naljepiti naprijed onu sliku od one pjevacice "Lune" i eto :laughing7:...blokada dolje i kako ide, ide! meni treba skutercic za put...jer da kupim rabljeni 2T (prvo,tko zna u kakvom bi stanju bio), vrag bi me stalno pikao na kit,a ja nebi mogao odoljeti.. :icon_biggrin: :toothy12:
kupujem motor za 2 tjedna...pa cu reci iskustva.pozdrav...nadam se da necu pogrijesiti
Punisher:
Tvoja količina love te tjera na Lunu, a skutić se stvarno ne čini loš.
Ugl uživaj pa kad ga uzmeš nabaci koju slikicu i utiske. :icon_thumright:
Mr J:
Luna 4t je dosta zanimljiva, kada idete u ducan ne trebate vrecice, sve pobacate u pretinac koji se otvara u prednjoj masci... Mogu reci da je taj pretinac zapremine jednake onoj ispod sica...
Sve u svemu prilicno inovativno, zanimljivo i korisno!
melkiot:
--- Citat: Mr J - 09 Ožujak, 2007, 12:20:09 ---Luna 4t je dosta zanimljiva, kada idete u ducan ne trebate vrecice, sve pobacate u pretinac koji se otvara u prednjoj masci... Mogu reci da je taj pretinac zapremine jednake onoj ispod sica...
Sve u svemu prilicno inovativno, zanimljivo i korisno!
--- Kraj citata ---
Ej,kakvo ubrzanje ima 4T? jesi ga vozio bez blokade?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju