Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
Mr J:
--- Citat: AeRRox - 07 Ožujak, 2007, 10:47:51 ---Ja sam upisao LUNA u google i nadje mi neku folk pjevacicu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
www.beta-moto.hr
StreetRunner:
--- Citat: AeRRox - 07 Ožujak, 2007, 10:47:51 ---Ja sam upisao LUNA u google i nadje mi neku folk pjevacicu :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
jeli bar zgodna.Zezan se.Teško da ćeš lunu nać jer to je ipak manje popznat model ali je još novi.Znači jedino što ti je MrJ reka
melkiot:
--- Citat: StreetRunner - 07 Ožujak, 2007, 12:53:54 ---
--- Kraj citata ---
jeli bar zgodna.Zezan se.Teško da ćeš lunu nać jer to je ipak manje popznat model ali je još novi.Znači jedino što ti je MrJ reka
--- Kraj citata ---
pa vidio sam da ih ima po ducanima....nista, sve vise mislim da cu Lunu uzeti...jos cekam da tko posalje koji odgovorcic o Luni, ako ce ju voziti...pa imas ju na mojskuter.com po katalog vozila...ima i slike tamo
AeRRox:
Da ide prava Luna uz navedenu LUNU, uzeo bi 16 komada... :toothy10:
StreetRunner:
--- Citat: AeRRox - 07 Ožujak, 2007, 20:37:12 ---Da ide prava Luna uz navedenu LUNU, uzeo bi 16 komada... :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja se nebi žalija.Inače za tu pjevačicu nisan čuo a slušan narodnjake već godinama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju