Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (42/55) > >>

melkiot:
ej ljudi,jos se nisam uspio rijesiti auta...imam hrpu problema,auto je kod majstora,tak da ga nisam uspio prodati...

no nesto sam drugo odlucio..sutra zovem auto skolu i vjerojatno upisujem A kategoriju...posto imam B, to ce biti brzo gotovo...i onda kredit nekih 2000-2500 eura, i kupiti nesto jače...

e sad,neznam ni sam sta bi htio..tj,znam,htio bi nesto sto ide,zelja mi je voziti nekog sportaka, mozda i cak 500ccm...
no neznam kak bi to odrzavao i tocio,makar mi je to velika zelja...zato se odlucujem na skutera do nekih 200-250 ccm..
i to hocu skuter koji ce ljepo ici (netreba nesto specijalno brzo), no koji ce malo trositi,a jeftin za brigu i odrzavanje (mozda 4-taktni)... i naravno, da bude udoban,jer s njim planiram se stalno vozikati,tj. da mi zamijeni automobil...

vidim da ima dosta ponude,nekak mi za oko zapeo runner 200...molim vaše ideje i savjete...tnx :icon_thumright:

Mr J:
VXR200 je jako dobar izbor ali vjerujem da za te novce mozes naci i neki veci...  :icon_thumright:

Punisher:
Dodaš još mrvu i eto ti recimo Derbi GP 250 (stariji model), sad ti je oko 30 000kn, ili ako ti se više sviđa noviji model, a dalje imaš Nexus-a 250, Yamaha (koja je skuplja),...

Genesis051:
Kažu jedriličari: "Brod  (misle na jedrilice/motorne jahte) je uvijek metar prekratak !!!..."
Vidi što možeš kupit, s onim što imaš, a ako treba, odi najviše 10 % preko...
Da ti se ne dogodi financijski raspad sistema ( :laughing7: ...ali sa sljedećom plaćom ću doć "k sebi")
Sad imam čime putovat,  i to sa velikim guštom, i ne peče me savjest što sam kupio... ali je činjenica, da sam se isto tako mogao voziti za 10000 Kn manje, za 3 godine riješit kredu i za te iste 3 godine, na miru odabrat nešto veće/bolje...
ALI...  ;D (izabralo je srce, a ne pamet) ...
Tko zna što će biti za 3 godine, bolje da ja (više, nego s onim jeftinijim) uživam SAD, pa unaprijed sljedeće 3 godine...
 :biker:

melkiot:
najvise mi je problem sto mi se svaki od 200+ ccm čini odličan i dovoljno brz...

i ovak,nebih htio ici preko 20000kn...to je nekih 2500e+...

trebam nesto sto se nece cesto kvariti a da puno ne trosi,i da je udoban..od sportaka odustajem,ostao je jedino skuter...mozda kakav chooper..neznam ni sam..

navedite neke primjere

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju