Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?
Genesis051:
Čije su mašine (neka licenca ili jednostavno samo stariji model..) u onim skuterima (kineskim, pretpostavljam) što Pevec prodaje: Silverstone
Ima logo k'o Harley Davidson (ajd' nek je nešto poznato, pa makar izgled loga :laughing7: )
StreetRunner:
--- Citat: Genesis051 - 27 Travanj, 2007, 13:38:45 ---Čije su mašine (neka licenca ili jednostavno samo stariji model..) u onim skuterima (kineskim, pretpostavljam) što Pevec prodaje: Silverstone
Ima logo k'o Harley Davidson (ajd' nek je nešto poznato, pa makar izgled loga :laughing7: )
--- Kraj citata ---
ja iman negdi po kući logo Harleya ali za prišit na jaketu,majicu ili sl.Ali da me ubiješ neznan di mi je to.Ako nađen donit ću ti na jednom od susreta(AKO DOĐEM) ili ću ti poslat po Doomu
Doomsday:
Ma, pusti prišivku, samo ti dođi... :icon_biggrin:
HomeRunner... :laughing7:
:toothy9:
Doomsday:
--- Citat: Genesis051 - 27 Travanj, 2007, 13:38:45 ---Čije su mašine (neka licenca ili jednostavno samo stariji model..) u onim skuterima (kineskim, pretpostavljam) što Pevec prodaje: Silverstone
--- Kraj citata ---
Taj Silverstone ti je ka i Master televizije u Getroa... IZMIŠLJENA MARKA... :laughing7:
Odi i pogledaj na motoru ili na deklaraciji ko je proizvođač, mora pisat, pa ćemo ga nać na netu... :dontknow:
Imaju oni i 3 vrste motora, 125 ccm, klona YBR-a, klona cruisera i klona endura... ::)
YBR klon je najpogodniji za više vozače, a i najjeftiniji... :icon_biggrin:
Ali, koji će ti to kua uopće... :icon_scratch:
:frajer:
filiplatinovicz:
ma nek se čovik veseli... klonovi su ko pravi! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju