Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (27/55) > >>

StreetRunner:
a kinezi ti se teže prodaju,jer oni su inače jeftini šta ti je i mrcina reka tako da se kinez najviše uzima da ti služi dok ne crkne :laughing7: :laughing7: :dontknow:Kažen ti probaj nać Runner DD jer odlično motor ide,a malo snjime problema.Proša san s njme 19250km i jedini problem vodena pumpa.A ako budeš tio frizirat djelova imaš na svakom ćošku a cijena polovnog ti nije velika.Samo ga triba nać jer baš ovaj model slabo imaš u oglasnicima

melkiot:

--- Citat: StreetRunner - 19 Ožujak, 2007, 18:18:51 ---a kinezi ti se teže prodaju,jer oni su inače jeftini šta ti je i mrcina reka tako da se kinez najviše uzima da ti služi dok ne crkne :laughing7: :laughing7: :dontknow:Kažen ti probaj nać Runner DD jer odlično motor ide,a malo snjime problema.Proša san s njme 19250km i jedini problem vodena pumpa.A ako budeš tio frizirat djelova imaš na svakom ćošku a cijena polovnog ti nije velika.Samo ga triba nać jer baš ovaj model slabo imaš u oglasnicima

--- Kraj citata ---

ok,thankx...svaki savjet dobrodosao...mozda vec ovaj tjedan krecem u potragu.... :notworthy:

prvo gleda koji rabljeni,pa ako nista drugo, luna je tu

mrcina:
kad je več luna tu skupi još malo pa zemi 150ccm ostavi se 50 buš ju brzo preraso ko ja 125

melkiot:

--- Citat: mrcina - 19 Ožujak, 2007, 20:26:04 ---kad je več luna tu skupi još malo pa zemi 150ccm ostavi se 50 buš ju brzo preraso ko ja 125

--- Kraj citata ---

dobro vecer, ja nemam A kategoriju...meni treba nesto od mopeda...jel cu ostat bez B kategorije, a za mopede mi jedino ostaje

StreetRunner:
a nije ti ni skupo kad bi iša polagat A kategoriju.S B kategorijom mislim da ti dođe negdi oko 1200-1300 kuna što ti s obzirom na cijene koje će tek doć,ovo nije puno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju