Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (25/55) > >>

melkiot:

--- Citat: roby44 - 15 Ožujak, 2007, 22:21:49 ---di-tech ide jebeno ko serijski. po meni najbolje od svih skutera. tak da se ne isplati prckat po njemu.
al ovisi na kakvog naletis, moj stari ga kupio kad je izasao, sve pocrkaval na njemu, masina roknula za par mj. i stalno problemi. al ide, sta je, je...

--- Kraj citata ---

na šta treba posebno paziti kod tih motora??

StreetRunner:
ako već tražiš brzinu aj probaj nać ovu moju Runnericu ali model DD.To ti je najotvorenija verzija runnera a malo problema

roby44:
samo gledaj da je serijski, ak je  nes prckano bjezi sto dalje. iako ni to nije garancija. ekipa cesto vrati serijske dijelove.
i obavezno s gorivom ocekuj probleme.

melkiot:

--- Citat: StreetRunner - 16 Ožujak, 2007, 10:23:20 ---ako već tražiš brzinu aj probaj nać ovu moju Runnericu ali model DD.To ti je najotvorenija verzija runnera a malo problema

--- Kraj citata ---

a mislim, nije sad da mi treba neka jurilica, kao sto sam naveo, treba mi motor s kojim cu moci napraviti 15 km bez problema, a da se ne vuce po cesti....zato mi je izbor runner 50SP (SP zato jer je jeftin,a zasto je jeftin??), neznam, aprillira SR, ali tu je i mozda krajnje rjesenje, LUNA :toothy9:

roby44:
i zaboravio sam rec, skupo odrzavanje di-techa.  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju