Općenito > Generalno o skuterima

Koji skuter (50ccm) do 5000 kn?

<< < (23/55) > >>

melkiot:

--- Citat: roby44 - 13 Ožujak, 2007, 21:04:21 ---
--- Citat: melkiot - 13 Ožujak, 2007, 20:28:30 ---Runner 50SP?

prvo cu pogledat par rabljenih,pa onda na Lunu....promjena odluke :toothy10:

--- Kraj citata ---

to si trebao odma... izgleda da ti ipak treba vise snage cim razmisljas o 2t  :glasses9:

--- Kraj citata ---

a čuj, snage nikada dosta :headbang:
pa nije kasno,jos nisam ni auto prodao...ovaj tjedan ili sljedeci...
samo na sto da pazim kod runnera? ima li neki specifican problem?jel trosi puno?

Reni:
Ja sam se odlucila za Lunu 50 caper skoteric mi je bas lijep,tako da je to to..Sad samo da legnu pare i idem po njega..Tj nadam se da cu naci negdje po Rijeci uopce takav.....Nadam se... ???

melkiot:

--- Citat: Reni - 14 Ožujak, 2007, 08:42:53 ---Ja sam se odlucila za Lunu 50 caper skoteric mi je bas lijep,tako da je to to..Sad samo da legnu pare i idem po njega..Tj nadam se da cu naci negdje po Rijeci uopce takav.....Nadam se... ???

--- Kraj citata ---

ajd samo javis iskustva sa Lunom kad ju kupis....bit cu zahvalan :headbang:

roby44:

--- Citat: melkiot - 14 Ožujak, 2007, 07:06:48 ---

--- Kraj citata ---

to si trebao odma... izgleda da ti ipak treba vise snage cim razmisljas o 2t  :glasses9:

--- Kraj citata ---

samo na sto da pazim kod runnera? ima li neki specifican problem?jel trosi puno?

--- Kraj citata ---

a i nemas sta puno pazit, pogledaj plastike da nije padano s njega, ako su frisko polakirane to ti je vec sumnjivo.
poslusas masinu. i kako god bilo odma bi trebao s njim u servis ili sam rastavit da vidis na cemu si, ovak iz vana neces puno otkrit. zamjenis sve potrosne dijelove da si miran, ak jos nes nije ok, i to sredis... bolje unaprijed nego da ode u voznji.

StreetRunner:

--- Citat: roby44 - 14 Ožujak, 2007, 12:09:09 ---
--- Citat: melkiot - 14 Ožujak, 2007, 07:06:48 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

a i nemas sta puno pazit, pogledaj plastike da nije padano s njega, ako su frisko polakirane to ti je vec sumnjivo.
poslusas masinu. i kako god bilo odma bi trebao s njim u servis ili sam rastavit da vidis na cemu si, ovak iz vana neces puno otkrit. zamjenis sve potrosne dijelove da si miran, ak jos nes nije ok, i to sredis... bolje unaprijed nego da ode u voznji.

--- Kraj citata ---
sve ovo šta ti je reka moraš pogledat ali OBAVEZNO uredne papire.Što se tiče pituranja sumnja ti je odman na pad.Danas je teško nać dobar očuvan skuter,ne samo skuter nego sve polovno šta kupuješ.Zato dobro otvori oči

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju