Tehnički kutak > Tuning skutera
Karburator SF2
gokiSP:
mozes ga spojit direkt na aku i stavis prekidac tako da onda imas el. cok kojege sam palis i gasis...
Drnda:
ma znam to, ali to nije rjesenje, zanima me kako je tvornicki uradjeno jer je ipak tvornicki karb...
gokiSP:
a treba ti shema instalacije ili pogledaj malo po instalacijama di imas slobodne 2 zice...
stark1:
--- Citat: sax - 16 Ožujak, 2009, 12:25:26 ---Moze li netko objasnit kako se skida karburator na sf2?Pusta mi benzin na dnu,na onoj cjevcici za ispust,a moguce je da je i nesto puklo ispod.I dali vijak za ispust ima konus ili gumicu za brtvljenje?
Unaprijed hvala
--- Kraj citata ---
vjerovatno ti je puklo..kao sto je bio slucaj kod mene na sf2..ja sma odvrnuo i zavrnuo i tad je i pocelo da pusta.. koliko se sjecam vijak je imao gumicu na sebi...
ako ti bude puklo odneses majstoru istopi plastike..meni je drzalo preko 7 mjeseci i tad sma ga prodao
;D
sax:
--- Citat: gigo_sf2 - 16 Ožujak, 2009, 18:34:16 ---vjerovatno ti je puklo..kao sto je bio slucaj kod mene na sf2..ja sma odvrnuo i zavrnuo i tad je i pocelo da pusta.. koliko se sjecam vijak je imao gumicu na sebi...
ako ti bude puklo odneses majstoru istopi plastike..meni je drzalo preko 7 mjeseci i tad sma ga prodao
;D
--- Kraj citata ---
pa cini mi se da je ona posudica od neke jeftine plastike.Pretpostavljam da pricas da ti je puko sa donje strane gdje ide vijak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju