Općenito > Maxiskuteri
derbi gp 250 ili nexsus 250
PAVOPUSKA:
--- Citat: speoon - 27 Travanj, 2009, 22:18:34 ---Danas sam ga vozio 145km/h nije mi vjetar puhao u prsa pa sam mogao lagno postići 145km/h
--- Kraj citata ---
to ti govoris o starijem modelu ili novom?! jer ja vozim noviji model i na 140-141kmh mi tuce u blokadu.
speoon:
novi model ;D dino da sam htijeo kupiti nexus kupio bi ga taj motor mi se uopće nesviđa trom je i nije stabilniji od gp1 250 a i neguraam se snikim dok ga vozim.
PAVOPUSKA:
--- Citat: speoon - 29 Travanj, 2009, 01:33:24 ---novi model ;D dino da sam htijeo kupiti nexus kupio bi ga taj motor mi se uopće nesviđa trom je i nije stabilniji od gp1 250 a i neguraam se snikim dok ga vozim.
--- Kraj citata ---
tocno tako, neznam po cemu si zakljucio da se na derbiju moras gurat s nekim ili tiskat da bi ti bilo ugodno, ja na dan znam napravit i po 300km i da imam vremena napravio bih jos toliko, hocu rec da je skuter skroz udoban.
Al speoon kako ides prek 140 kad je blokada na 140?! ja sam max uhvatio 143 kmh na nizbrdo i to je dobrano tuklo po blokadi
speoon:
vijetar u leđa
Dino st:
Vozia san se na runneru vxr zada je dosta neudobnije sidit nego na mom momak je vozia 30 na sat po garaži parilo mi se ko da ide sto a na mon maxi skuteru sidiš normalno ako ne voziš ko debil(slalome po cesti i to) ovi se zada ne mora ni držat.A derbi ima malo duži i uži sic nego runner.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju