Općenito > Maxiskuteri

derbi gp 250 ili nexsus 250

<< < (2/13) > >>

PAVOPUSKA:
tocno tako, derbi = sportak , nexus = kruzer pa sad biraj, masine su skroz iste (barem kod ovog novog modela 08')
I ja sam se dvoumio izmedju ta dva skutera i nakraju kupio derbija :)

igor27:
i ja sam više za derbi nego nexsusa samo dal nije nexsi po tome izdržljiviji i možda pouzdaniji jer je derbi više sportak pa se i bolje troše dijelovi.....

naravno da je derbi po dizajnu daleko ljepši ali i vjerojatno skuplji neznam nisam gledao cijene novih  pa neznam a u oglasniku skoro da ih nema rabljenih

jer novog nebi uzimao....... :happy6: :happy6:

exfreerider:
Mašina im je ista a to je glavno

ovako bi ja na tvome mjestu odlućio

ako ne radiš prevelike ture i voliš se ganjati po zavojima i općenito se jaće voziš uzmi derbija

a ako si dugoprugaš i važniji ti je komfor i bla bla nexus

pa ti odlući sretno :frajer:

ChRiStIaN:
Ja bi radije VXRa  ;D

salu na stranu...ja bi nexusa! Lijep je derbi al je i nexus! S nexusom se isto mos vozit kak os ak znas a da ne pricam kolko je udobniji jer sam obadvoje imo prilike isprobat! Al opet, najbolje ti je sjest na oba, jos bolje, ak imas priliku, probaj i to ti je to! Odluci sam, nece forum umjesto tebe!  :icon_thumright:

igor27:
pa znam da neće forum odlučit........ali pitam jer derbia nisam imao prilike probat jer ga kod nas niko nema osim 50 zato i pitam za mišljenje.......a nexsusa sam probao više puta i lijepo ide....... :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju